https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Občina Ljutomer se je predstavila na prostem

Ljutomer, 06.08.2015 ob 13:00  

Včeraj je v sklopu praznovanja 59. občinskega praznika Občine Ljutomer na Glavnem trgu Ljutomer potekala predstavitev občinskih in državnih organov ter javnih zavodov in podjetij.


Obiskovalci so se lahko seznanili z delom in storitvami občinske uprave in upravne enote Občine Ljutomer, Lokalne turistične organizacije Prlekija Ljutomer, DSO Ljutomer, Zavoda za zaposlovanje, Centra za socialno delo, Splošne knjižnice Ljutomer,  Rdečega križa, Javnega zavoda za šport, izobraževanje odraslih in mladino Ljutomer, Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti - OI Ljutomer.

Predstavili so se tudi Vrtec Ljutomer, OŠ Janka Ribiča Cezanjevci, GFML Ljutomer in Glasbena šola Slavka Osterca Ljutomer, Boks klub Ljutomer, Judo Prlekija, Košarkarski klub Ljutomer in številni drugi.

Splošna knjižnica Ljutomer pa je na ta dan vsem novim članom omogočila brezplačno enoletno članarino ter odpis zamudnine za knjižno gradivo ob obisku knjižnice. Za zabavo pa je v večernih urah poskrbel Ansambel Opoj.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.08.2015 ob 14:38 gost gost

      Zelo lepa prireditev, pohvalno da so vključili tudi športne aktivnosti (boks, judo, košarka).

      11 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.08.2015 ob 18:00 novičke gost

      Ta teden je eno veliko sranje. Kopija ostalih let. Ene in iste face. Tri četrt jih je tako ali drugače prisilno tam. Potiho so mi nekateri povedali, da komaj čakajo, da ta teden mine in si bodo lahko oddahnili. SRAMOTA, da je županja TD Ljutomer vzela sejem. Ko je TD Ljutomer pričel s tem sejmom županja še za Ljutomer ni vedela, ker je bila premajhna. Ko sem gledal program, sejma me je srat pritisnilo. Neke avenije se gredo. Kakšne avenije???? Haloooo! 5 metrov v dolžino, kjer bodo trije lokalni vinarji se sedaj v Lotmerki imenuje avenija. Da dol padeš! Tam kjer je oder bi lahko mirno zapisali " ŽUPANJINA AVENIJA". Počasi bo cel trg njena avenija in avenija njenih ritolizcev. Na slikah vidiš same njene ritolizce. Vse skupaj je eno veliko sranje!!!!

      26 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.08.2015 ob 7:27 gost gost

        Novičke, novičke, keko fošije keke zlobe je v tebi, pa ti sploh lehko mirno spiš????????????

        8 9 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.08.2015 ob 22:21 zamundek gost

      sen se že po zastoj naja pa napija, hvola draga županja

      18 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.08.2015 ob 7:18 gost

      Ljudje iz Ljutomerske občine si ne zaslužite, da bi imeli svojo občino: toliko nerganja, toliko gnojnice, pa to ni prav, pa ono ni prav, pa nič se ne dogaja, pa preveč se dogaja, pa oni je tam, pa ona je tam, pa mi nismo zraven, pa oni so zraven...toliko ni v nobeni drugi občini. Jaz vam predlagam, da se ali izselite iz občine v kakšno drugo občino in VSE bo ok in VSI bomo srečni. Prleki, izgubili ste kompas.

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.08.2015 ob 8:59 gost gostu gost

      eh ki pa pošljemo ti županjo pa jo mej pa mo vsi srečni :)

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.08.2015 ob 10:43 gost

      Glede na to, da so župani in županje izvoljeni, težko verjamem, da bi bili vsi srečni, saj jih je izvolilo ljudstvo. Po tem takem je večina srečnih in ste nesrečni v manjšini. Bogi vi nesrečneži ;)

      7 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.08.2015 ob 13:03 pomurc gost

      Ja na Pomurci majo očitno eni še vedno predvolilno oz. povolilno kampanjo. Kritizirajo, če se nič ne dogaja v občini. Ko se kaj dogaja, kritizirajo da je vsako leto isto. Ko pa se hoče kaj spremeniti (kot recimo prleški sejem, ki je že 30 let po istem kopiti), potem pa spet kritizirajo. Težko je takim ustreči...

      7 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.08.2015 ob 17:30 prlek gost

      fuj,faj, poden od podna, sramota...

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      08.08.2015 ob 0:59 gost

      pomurc pa fora prleškega sejma je ka je 30 let tradicije ne pa novodobne fešte. te pa nej lepo naredijo mesec dni pred olgin sejem po njenen okusi

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      08.08.2015 ob 9:42 gost

      NOVIČKE ! Naj te le tišči , pa glava naj te boli , saj večjega podna od TEBE NI !!!! Ritolizec si pa ti , ker dobro veš, da ti za drugo delo NI !!!!

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.