https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

NK Polana - Na krilih navijačev do obstanka v ligi

17.8.2015  

Kot je bila to praksa v prejšnjih letih, bomo tudi pred to sezono predstavili klube 3.SNL vzhod, ki so izrazili željo po predstavitvi. Kot prvo začenjamo pri novincu v ligi, Polani, ki je bazirana pretežno na domačih igralcih in si želi predvsem obstanka v ligi.

"Kot novinec v 3. slovenski ligi je UO v sestavi Boris Žalik (predsednik), Jernej Zver (sekretar), Vesna Horvat (blagajnik) in Matjaž Hozjan, ter Miha Koša (člana), poskušal s pomočjo strokovne ekipe zadržati domače igralce, ki so imeli dovolj želje, volje in pripadnosti do domačega kluba, ter okrepiti ekipo z nekaterimi novimi igralci.

Strokovna ekipa (vodja ekipe Miha Koša, fizioterapevt Goran Žerdin) pod vodstvom Jožeta Vorija je že od sredine julija pripravljala ekipo na novo sezono na novem polanskem stadionu. Žal pa smo v samem zaključku priprav za skoraj 3 tedne (pomurski poletni festival) treninge opravljali v sosednji Kapci, kar pa je seveda povzročilo dodatne stroške in nevšečnosti. Odigrali smo kar nekaj prijateljskih tekem, ki so pokazale določen napredek v pripravljenosti, posebej pa v uigranosti na novo sestavljene ekipe. Izpostaviti je potrebno, da ekipa še vedno sloni na domačih igralcih kot so, kapetan ekipe Rok Žalik (Nafta, Odranci), Samo Žalik - naj strelec v MNZ ligi (Mura), Rok Vori (Mura, Nafta,Odranci), Peter Kranjec (Hotiza), Teo Horvat Kapun, ... Ekipa ima za cilj obstanek v ligi za kar bo poskrbela tudi najštevilčnejša publika v pretekli sezoni," nam je povedal Boris Žalik, predsednik UO NK Polana.

Kader Polane za to sezono:

Glavni trener: Jože Vori.

Vratarji: Peter Kuzma, Danilo Farkaš, Matjaž Škalič.

Obrambni igralci: Peter Kranjec, Deszo Gerenczser, Luka Horvat, Beno Gjergjek, Žiga Kotnjek, Niko Matjašič, Matjaž Vugrinec.

Vezni igralci: Denis Jerebic, Rok Žalik, Rok Vori, Goran Žižek, Teo Horvat Kapun, Danijel Petek, Patrik Denša, Patrik Klujber, Blaž Žalik.

Napadalci: Samo Žalik, Staš Boroš, Luka Lutar.

KADROVSKE SPREMEMBE (do vključno 16.8.):

Prihodi: Deszo Gerenczser (Nafta), Denis Jerebic (Bistrica), Niko Matjašič (Avstrija), Goran Žižek (Križevci), Staš Boroš (Hotiza), Beno Gjergjek (Mostje), Danilo Farkaš (Turnišče)

Odhodi: Damijan Balažek (Hotiza), Luka Kotnjek (Hotiza), Denis Hozjan (Bistrica), Denis Horvat (Bogojina), Alen Balažek (Lipa), Denis Klujber (Lipa), David Kelenc, Aleš Kelenc.

Foto: arhiv pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.