https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

NK Črenšovci - S kvalitetnimi in privlačnimi igrami v sredino lestvice

18.8.2015  

Nogometaši Črenšovec so si z dobrimi igrami v zaključku lanskega prvenstva zagotovili obstanek v ligi, to sezono pa želijo v sredino lestvice.

"V NK Črenšovci je tudi v tej sezoni strokovno delo zaupano odličnemu trenerju g. Stanku Preradoviću, ki nadaljuje kontinuirano in dolgoročno delo v članski ekipi. Sledimo zastavljenim ciljem, ki so bili: v lanskem letu obdržati tretjeligaški status, v tekmovalni sezoni 2015/16 pa uvrstitev v sredino lestvice in odigrati čimveč kvalitetnih in za gledalce privlačnih tekem," je povedal Janez Törnar, predsednik NK Črenšovci.

Glavni trener: Stanko Preradović.

KADROVSKE SPREMEMBE (do vključno 17.8.):

Prihodi: Tadej Vogrinec (Ljutomer), Denis Vogrinec, Tomaž Hodnik (Veržej), Samo Karlovčec, Alen Utroša (Nafta), Gregor Bunderla (Turnišče), Adrian Laszlo Pentek (Panonija Gaberje), Tudan Patrik, Martin Korenč (Apače), Tomislav Horvat (Pušča).

Odhodi: Borut Raduha (Odranci), Luka Virag (Odranci), Borut Majcen (Serdica), Davor Zadravec (Lipa), Sašo Kociper (Avstrija), Aleš Gabor (DNŠ Mura), Matej Jablanovec (Bakovci), Aleš Zorko (Bakovci)

foto: arhiv pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.