https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Žiga Kous odslej v celjskem dresu

22.8.2015  

22-letni Žiga Kous bo v prihodnjih dveh sezonah nosil Celjski dres in zaostril konkurenco na desni strani obrambe. Mladi pomurski nogometaš se na Areno Petrol seli iz Domžal.

 

Žiga je svojo kariero začel pri Tišini, kmalu pa se je pridružil mlajšim selekcijam murskosoboške Mure. Nato se je preselil v Domžale, ki so ga nemudoma posodile nazaj k Muri, za katero je nastopal v sezoni 2011/12. Že naslednje leto se je član vseh mlajših reprezentančnih selekcij Slovenije vrnil v Domžale, kjer je v treh sezonah imel kar 61 ligaških nastopov in dosegel štiri zadetke.

Foto: NK Celje

»Ob podpisu pogodbe me prevevajo zelo pozitivni občutki. Takoj, ko sem dobil klic iz Celja, sem vedel, da je to prava možnost zame. Veselim se začetka te nove zgodbe, nastopanje v celjskem dresu pa zame predstavlja novo pot, možnost za novo zgodbo. Sem zelo motiviran, naredil pa bom vse, da bi moštvu čim bolj pomagal do dobrih predstav. Bi se pa na tem mestu rad lepo zahvalil Domžalam, da so spoštovali mojo željo po višji minutaži in mi pustili oditi na Areno Petrol«,  je ob podpisu pogodbe dejal Žiga.

Športni direktor NK Celje pa pravi: »Veseli me, da smo v klub pripeljali nogometaša, ki bo zapolnil vrzel na položaju desnega bočnega branilca. Žiga je v preteklosti že dokazal, da gre za nogometaša z velikim potencialom, v zadnjem obdobju pa je imel zaradi objektivnih razlogov nekoliko nižjo minutažo, zato smo hitro našli skupen interes za sodelovanje. Ob tej priložnosti bi se za izjemno korektnost zahvalil nogometnemu klubu Domžale, še posebej pa njihovemu športnemu direktorju Mateju Oražmu.«

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.08.2015 ob 11:23 gost

      Čestitam Žiga in ti želim veliko dobrih tekem.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.