https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

Kmetija: Nov začetek jeseni na dveh prizoriščih in z več Pomurci

24.08.2015 ob 7:05  

Med več kot tisoč prijavljenimi kandidati, so izbrali 16 tekmovalcev, ki se bodo kmalu borili v resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek za 50.000 evrov na Planet TV. Med njimi je letos tudi več Pomurcev.

 

Revni brez kopalnice in postelje

Na Planet TV obljubljajo, da bo nova sezona resničnostnega šova Kmetija, ki se bo začela jeseni še bolj napeta in zanimiva. Potekala pa bo na dveh prizoriščih. Revno kmetijo bo predstavljalo nekoliko predelano lansko posestvo. Ta skupina bo živela v težkih razmerah z manj zemlje, hrane in možnosti za higieno. Revnejši kopalnice sploh ne bodo imeli, le  stranišče na štrbunk. Revni kmetje bodo razen gospodarja spali le na senu.

Na bogati kmetiji, ki je bila zgrajena posebej za resničnostni šov, bo sicer udobja malce več. Udeleženci bodo spali v posteljah, imeli bodo tudi kopalnico z lesenimi škafi. Kdo bo kje živel pa bo določila prva tekma med skupinama.

Bogato in revno kmetijo bo ločila nizka lesena ograja, preko katere tekmovalci ne bodo smeli prehajati. Srečevali se bodo le na tržnici ali pogovarjali čez dober meter visoko leseno ograjo.

Med 16 kandidati več Pomurcev

Gregor (28 let), oče štirih otrok iz Radencev je bivši vojak in ljubitelj resničnostnih šovov, ki se prijavi na vsako avdicijo.

Jacqueline (52 let) iz Ljutomera je močna ženska, ki je končala šolo za rezervne oficirje. Kot samohranilka preživlja dva otroka, moža pa je zapustila.

Maja (19 let) iz Murske Sobote in Niko (19 let) iz Beltincev sta eden izmed dveh letošnjih parov na kmetiji. Skupaj sta dve leti. Niko živi na farmi s 400 svinjami, Maji pa kmečka opravila in kuha prav tako niso tuji. Svojo zvezo bosta morala tekom resničnostnega šova skrivati.

Pozornost bo verjetno vzbudila tudi dolgonoga blondinka Špela (23 let) iz nam bližnjega Polenšaka, ki pravi, da se dela v hlevu ne boji. Z veseljem bo celo prva skidala gnoj in želi dokazati, da ni le razvajena misica.


 Razmere za preživetje naj bi bile letos precej zahtevnejše kot poprej

Tekmovalci so poleg standardnih psiholoških testov morali opraviti tudi zdravniški pregled. Prav tako bodo boji med njimi šli v novi sezoni še bolj na nož, tudi zaradi prenovljene arene. Poleg notranjega napovedujejo na Planet TV tudi zunanji poligon ter blatni bazen. Novost pa je še t.i. Carska oaza  s prho z izjemnim razkošjem, toplo vodoin zobnimi krtačkami.

Mentorja bosta tudi letos 48-letna Karolina in 63-letni Milan, vioditeljica pa ostaja Saška Lendero.

Foto: facebook Kmetija: nov začetek

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.08.2015 ob 17:42 ms gost

      Če se že nekaj idejo naj bi je gor privlekli na spomlad in naj bi si vrt in vse ostalo delali nej ka prijdejo gor pa že iz vrta nosijo .Negdaj in tüdi zdaj smo si mogli pripouvati kaj na vrti ka smo lejko jeli .Ta kmetija je za manjake pa ove (moške) ka nosijo ženske štikle

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.08.2015 ob 20:31 unči gost

      Niko je pravi Ižakovčar , pa nej Beltinčar ! Mama Jelka je dobra mama oče pa dober gospodar!Renato, oče je te dni izgubil zelo dobrega dlavca !

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.08.2015 ob 8:41 gulaž gost

      unči ------------- tü se nejde za mamo pa očo ka je tebi ?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.09.2015 ob 13:42 jaz gost

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.