https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Zaradi spremenjenega prometnega režima v Murski Soboti, spremenjen tudi dostop do OŠ III in OŠ IV

Murska Sobota, 28.08.2015 ob 13:30  

V Murski Soboti bo do 15. septembra znova spremenjen prometni režim. Še posebej pozorni naj bodo učenci OŠ III in IV, ki bodo v šolo morali po spremenjeni poti.

 

SGP Pomgrad d.d. obvešča vse udeležence v prometu, da bo zaradi izgradnje krožnih križišč in cestnih navezav v Murski Soboti do torka 15.9.2015 popolna zapora dela Cankarjeve in Gregorčičeve ulice.

Obvoz v času postavitve popolne zapore omenjenih ulic bo potekal na relaciji Cankarjeva ulica od križišča z Mladinsko ulico – Slomškova ulica – Gregorčičeva ulica do uvoza vrtca Lavra in obratno. Promet po obvoznih cestah bo potekal dvosmerno.

Obenem bo za ves promet spremenjen tudi potek obstoječe šolske poti in sicer iz smeri centra Murske Sobote bo promet za pešce in kolesarje preusmerjen po obstoječem prehodu za pešce na Gregorčičevi ulici pri Raiffeisen banki, kje bo voden na drugo stran, na stran objekta Raiffeisen banke in sodišča, nato po obstoječem hodniku za pešce v smeri hotela Diana do križanja Slomškove in Mladinske ulice, naprej po Mladinski ulici preko obstoječega prehoda čez Cankarjevo ulico, naprej po obstoječem hodniku za pešce Cankarjeve ulice (navezava pri trgovini Majster) in povezava na obstoječo šolsko pot po Ivanocijevem naselju do OŠ III in OŠ IV ter obratno.

V času omenjenih del na državni cesti bo gradbišče ustrezno označeno z  vertikalno prometno signalizacijo. Vse udeležence v prometu naprošajo za dosledno upoštevanje postavljene prometne signalizacije.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.08.2015 ob 14:34 -.- gost

      okoli riti v žep, kot že leto dni....

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.08.2015 ob 14:40 okrogel križ gost

      Krožno križišče NE OBSTAJA. Ampak je to KROŽIŠČE. Ko bom velik bom pisal članke.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.08.2015 ob 16:50 ms gost

      Ej sakij štirinajst dnij nekaj zapirajo .Če bi bilij za delo bi tüdi nočno izmeno napravili samo to je Slovenistan in je ne izvedljivo iz stranij STROKOVNJAKOV .

      12 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.08.2015 ob 17:24 gost

      te se pa odseli tja , kjer delajo tudi nočne izmene na cestah!!! STROKOVNJAK !

      8 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.08.2015 ob 19:59 febo gost

        - 17:24------ tebi se pozna ka dele kak do Kopra si nej odo .Če bi odo vsaj malo po svejti bi vido kelko del se dela ponoči na cestaj ampak tak je či človik nikan v življenji nejde ....... škoda

        12 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.08.2015 ob 1:58 Poštenosnumber1 gost

      Nite en pa ne pomisle na prebivalce, keri zivijo poleg toga gradbisca, in morejo ze podneve prenasate to brnenje strojov, bagerov pa vsega, te bi se pa naj ponoce delale, ka clovek nebe mogo v mere spate... malo premislite o ton gost- febo ale ka ste ze.... nic ne praven ce so izmene, kere delajo ponoce v neksnon oddaljenon kraje, ampak ka bi skoraj v varase se ponoce delale, pa je absurdno... poleg toga pa se mesec ale vec pa de narednjeno vse to... vupajmo... sicer pa ce ste vi telko okole odule, bi lejko tau ze pred lejtame vi sami zrihtale, ce tak vse znate. Vsi samo lejko obcuduvlemo lidi, kere delajo v taksne vrocine, (ale pa v mraze)- postare, redare, majstre kere odijo po streje, delavce kere delajo na gradbisce... ker mene bi se ze zmejsalo od te vrpcine, pa fizicnoga dela, slabe place, izkoriscanja, in se poleg teh norcov, kere doloceneh stvari ne razmijo. Sicer pa van je gost- cist enostavno odgovoro. Preselite se ta ger tak delajo, pa se vi malo zavihajte rokave, pa ne komentejrajte samo.

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.08.2015 ob 9:02 rđave gost

      gost-ms ti si verjetno strašni delavec,puno nočnih iskustev verjetno maš,daj tvoja pomoč de resno dobrodošla,ka se vsaj malo socialne podpore rešiš------idiot

      1 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.08.2015 ob 17:17 drejč gost

      rđave @ ne vejš ka te idiot na pokal ?

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      30.08.2015 ob 20:28 delavec gost

      Poštenosnumber1@@@ Rejsan so si delavci daleč najbole bougi .Vsi in vsa podjetja znajo ka morejo delavca pri neznosni vročini za nekaj časa čez den delavce odstraniti ka si počijnejo .Ampak toga se nišče ne držij ker češ pač izgovor kratki roki in penali .Vej gda de otvorijtev poulek ne de enoga delavca ampak tisti iz klimatiziranih pisarn do prišli na pojedino in do pametüvali .Takši do povableni ka so mogoče še nej bilij niti blizu ka bi vidli kak se dela .Seveda najbole do skakali okoli upokojenoga miličara un de mel velke zasluge za vse v Soboti .Boug ne daj ka bi krožišče napravili z kaskšimi velkimi napakami kak so zavozili z takšin malin podhodom na cintor .Tan so velkoga baka strejlili .No ne bi dele ka se mi ne da .

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.