https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Prehodni pokal iz Bodonec odnesli PGD Korovci in PGD Sovjak

Bodonci, 02.09.2015 ob 10:30  

V soboto je v Bodoncih potekalo 7. nočno gasilsko tekmovanje za prehodni pokal JKP Püngrad Bodonci, katerega sta domov odnesli ekipi Pgd Korovci in Pgd Sovjak. 



V soboto, 29. 8. 2015, je v Bodoncih potekalo že tradicionalno 7. nočno gasilsko tekmovanje za prehodni pokal JKP Püngrad Bodonci. Ekipe so tekmovale v vaji z motorno brizgalno in v metanju torbice v začrtano polje. Skupno je bilo prijavljeno 28 ekip, od tega 19 moških desetin in 9 ženskih. 

 

REZULTATI:

Člani:

1. mesto - PGD Korovci

2. mesto - PGD Ropoča

3. mesto - PGD Sveti Jurij

 

Članice:

1. mesto - PGD Sovjak

2. mesto - PGD Motovilci

3. mesto - PGD Ropoča

 

Skozi tekmovanje in po tekmovanju pa sta glasbena skupina Plamen in gost večera Miha Balažic zabavala in dodobra razplesala gasilce in ostale obiskovalce.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.09.2015 ob 10:52 okoličan gost

      Vidve na sliki 57 , bi pa lahko vlekle kaj bolj konkretnega! Drugače pa , kot sem že večkrat omenil , da je tudi tole razvedrilo on tekmovalnost , če nimaš kaj drugega bolj pametnega početi !!? V vaših krajih je gasilska veščina prava atrakcija tako za fante , kot tudi dekleta!! Gasilstvo združuje in (spaja ), tudi v drugi obliki prakse !!!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.