https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: V Portorožu s Suzano izbrali najlepše dekle v bikinkah

31.08.2015 ob 14:30  

V petek je v Portorožu potekalo finale za Miss Bikini Slovenije 2015 pod vodstvom in nosilke licence Suzane Zeković.


Najlepše bikinke so se dobile v Portorožu, kjer so skupaj odšle na centralno plažo in se udeležile različnih adrenalinskih voženj.

Nato so imele fotografiranje v Izoli, v baru Svetilnik, kjer so se kasneje preizkusile tudi v kuhanju kavic in efektivnost promocije. Po zasluženem kosilu je gostom tudi barovka Suzana zmešala dobre koktejle.

Pot jih je vodila do jahte v Portorožu, kjer so med plovbo opravile še zadnje fotografiranje. Sledil je prihod do Nostalgije in kluba Pergola, kjer so jih že čakale vizažistke Carpus in poskrbele za njihov urejen videz.

Na večernem velikem finalu je finalistke izbora za Miss bikini pričakala množica radovednežev. Dekleta so se predstavila v štirih izhodih. Prvi izhod je bil namenjen vsakdanjemu izgledu, sledil je drugi in tretji izhod v vročih bikinkah znamke Skiny ter vroča plesna točka World jumping Slovenija, za najbolj drzen nastop pa je poskrbel modni kreator Marjan Krnjič MK, kjer so bikinke nosile ekstravagantne sexy body-je, ki so zakrile le najbolj vroče obline.

Bikinke so imele malo treme, ampak so jo s pomočjo Suzaninih spodbudnih besed kmalu premagale.

Kot bi mignil je bilo tekmovanja konec in kmalu so vse tekmovalke zadnjič bile povabljene na oder, kjer jim je žirija postavljala različna pikantna vprašanja in kmalu za tem je organizatorka Suzana razglasila rezultate.

Miss fotogeničnosti : Anja Janžekovič

2. spremljevalka: Sanja Štribec

1. spremjevalka: Ingrid Ulaga

Zmagovalka: Maiša Triler

Imena vseh osmih finalistk: Sanja Štribec, Anja Janžekovič, Ingrid Ulaga, Gaja Bobek, Maiša Triler, Nika Pšajd, Nina Beškovnik, Ana Rožman.

Strokovna žirija:

Tomaž Milič direktor Julius Meinl, Sara Beloglavec vodja marketinga Rebel d.o.o. , Amela Zekovič lastnica parfumerije Amour in manekenka, Miss Bikini Slovenije 2014 Violeta Kusturić, Jože Pavlinjek poslovnež, Beatrisa Bella modna kreatorka nakita in kopalk Nakit Bella, Manager Bar in poslovnež Denis Vikić. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.09.2015 ob 13:41 gost

      Špric,Špric...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.09.2015 ob 16:11 ms gost

      Amela Zekovič ha,ha lastnijca parfurmerije v hodniki trgovine Spar in manekenka .Za kero firmo pa je manekenka ?Prvič čüjen .

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.09.2015 ob 6:30 Radeba gost

      Cool team! Do they play football? http://radeba.manifo.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.09.2015 ob 7:53 gost

      Žee pa ta? Vej pa naj se delat sprave. Aja, delate ne vej.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.