https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Goste Agre so tudi letos najbolj zanimale gostilne, ogledi znamenitosti pač ne

03.09.2015 ob 7:00  
Največ obiska je v zadnjih letih v času sejma beležil Salon Traminec.
 

 
Čeprav nedavno končani sejem Agra v povprečju obišče več kot 140.000 ljudi, posebnega zanimanja za turistične oglede Gornje Radgone tudi letos niso beležili. "V naših objektih (mestni muzej Špital, dva turistično-informacijska centra, Dom kulture, Mladinski center, grad Negova) obisk ni povečan," pojasnjujejo v glavni gornjeradgonski turistični pisarni. 
 
 
Največ jih zanimajo gostilne
 
Je pa veliko zanimanja v času Agre (tudi letos) požel Salon Traminec na gradu Negova, ki ga organizirajo kot spremljevalno prireditev. V turističnih pisarnah je sicer bilo tudi letos največ povpraševanja po gostinski ponudbi. "V preteklosti smo že organizirali vodene oglede mesta v času sejma, a zanje ni bilo zanimanja," pojasnjuje Norma Bale, direktorica Zavoda za kulturo, turizem in promocijo Gornja Radgona. 
 
Največ tujih gostov v zadnjih letih na Agro sicer prihaja iz Avstrije, sledijo pa gosti iz Nemčije, Hrvaške, Srbije, Madžarske in Nizozemske.
 
 
 
 
 
 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.09.2015 ob 10:00 obiskovalec gost

      "Za lase privlečen prispevek". Že morate ločiti "gost", " obiskovalec" sejma. In, če vemo, da je za temeljit ogled sejma potrebno kar nekaj ur , pač obiskovalcem sejma zmanjka čas za turistične oglede. Da pa so jih najbolj zanimale gostilne pa je povsem logično, saj se po nekajurnem ogledu sejma želiš okrepčati s hrano.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.09.2015 ob 12:34 gost

      porazno...cene oderuške,tudi sami oglaševalci nisi ponujali nič gradiva ...tam kjer pa se je dajalo kaj zastonj,kar je bila res čista redkost,prej najdeš oazo sredi puščave ...pa se je seveda trlo ljudi...zelo porazno in oderuško !

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.09.2015 ob 14:56 Tolar gost

      Lani smo šli letos ne ker ena in ista pesem,DRAGO,DRAGO,DRAGO,halo saj nismo v MONAKU...

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.