https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Novinec v 3. SNL Križevci presenetil Muro

Križevci, 8.9.2015  

V nedeljo je bila v Križevcih odigrana tekma tretjega kola 3. SNL med ekipama NK Lesoplast Križevci in ŠD Mura. Ob glasnem spodbujanju domače navijaške skupine Upi Boys in gostujoče navijaške skupine Black Gringos, je bilo 750 gledalcev priča zanimivi tekmi z obilo priložnostmi tako domače kot tudi gostujoče ekipe.


Domači so povedli v 29. minuti, ko je po predložku iz kota z glavo zadel Matija Zadravec, novinec v domači ekipi. Gostujoča ekipa Mure si je pripravila obilico priložnosti, ki pa jih ni znala izkoristi. Domačini so z borbeno in disciplinirano igro ohranili minimalno prednost do konca tekme ter se tako veselili pomembne zmage. Tako je ekipa iz Križevcev ostala neporažena tudi po tretjem krogu. Ob borbeni predstavi obeh ekip je glavni sodnik Alen Borošak do samega zaključka tekme pokazal kar osem rumenih karton, po štiri na vsaki strani.

Lesoplast Križevci : ŠD Mura 1:0 (1:0)

Strelci: 1:0 Zadravec Matija (29)

Lesoplast Križevci:  Zver, Vegi Kalamar Aleks, Lainšček, Kokaš, Zadravec, Novak S. (od 83. Škerlak), Vöröš (od 63. Kuronja), Šlithuber (od 71. Novak N.), Vegi Kalamar Alen, Toplek, Hari.

ŠD Mura: Luk, Toth (od 85. Poredoš), Kisilak, Celec, Šeruga, Potrč, Slana, Kotnik, Bračko (od 51. Lalovič), Atanasov (od 53. Kos), Karas.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija