https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Na gasilskem tekmovanju v Ljutomeru se je pomerilo čez 900 gasilcev

Stadion Ljutomer, 15.09.2015 ob 7:00  

V nedeljo, 14.9.2015, je na stadionu v športno rekreacijskem parku Ljutomeru potekalo izbirno regijsko gasilko tekmovanje članov, članic in starejših gasilcev. Na tekmovanju se je pomerilo preko sto ekip.


Pred začetkom so zbrane nagovorili: tajnik Gasilske zveze Ljutomer Dušan Kosi, poveljnik PGD Ljutomer Leonardo Markovič, predsednik Gasilske zveze Ljutomer Andrej Rus, podpredsednik Gasilske zveze Slovenije in predsednik Regijskega sveta za Pomurje Milan Antolin ter poveljnik GZ Ljutomer Andrej Trstenjak.

Na tekmovanje se je sprva prijavilo kar 109 ekip iz 18 gasilskih zvez Pomurja. Po nekaj odpovedih se je na koncu pomerilo 102 ekipi. Prva mesta v posameznih kategorijah so tokrat v Ljutomeru osvojili Korovci (člani B), Bodonci (Članice B), Spodnji Ivanjci (starejše gasilke), Radenci- Boračeva (starejši gasilci) in Žižki, ki so slavili med člani A in članicami A.

Več fotografij v spodnji galeriji...

Podrobnejše rezultate si lahko pogledate v priponki:

 

Fotogalerija

Komentarji

  1. gost
    15.09.2015 ob 8:33 gost

    Čestitke Žižki.

    12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
    15.09.2015 ob 12:14 gost

    ŽIŽKI , ste vesnijčka , v kateri imate gasilce , vse ostalo pa tako in tako ( NE DELUJE) !

    1 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    • gost
      15.09.2015 ob 20:59 gost

      S štere vesnijčke si pa te li tij, spoštovani gost? Pri vas pa vse ide, kak po olji namazano?

      5 0 Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
    15.09.2015 ob 13:59 hanzek gost

    Vse gasilke je potrebno priklopit na cev !

    2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
    15.09.2015 ob 17:34 grgo gost

    Čestitke ljutomerskim gasilcem za odlično izvedeno tekmovanje. Saka vam čast,marsikdo si lahko po vas vzgled vzame.

    5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  5. gost
    15.09.2015 ob 18:15 frčo gost

    Se strinjan s predhodnikon. Vse pohvale za organizacijo, takše dogodek je izjemno zahteven projekt in tudi, če se zgodi kakšen feler, se gladko spregledne. Odlične proge, odlična oprema. Na državno idejo resno tisti, ka so najboukši v regiji.

    7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  6. gost
    15.09.2015 ob 18:42 gost

    Vsa ta draga oprema , ki si jo gasilci (nakupijo )ne služi drugemu namenu , kot tekmovalnosti ! Koliko dragih avtomobilov in ostale opreme , je razstavljeno na takih feštah !? Potem pa po pijači in jedači ! Malokdo in malokdaj prijde trezen in ob pravem času domov !!? Zato pa ustanavljajo ženske ekipe... Vstran vržen denar !

    0 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    • gost
      16.09.2015 ob 7:34 gost

      Či maš tij tvojo samo za šporhat, pa ka spuca pa opere za teuf, jo pač maš... Pa vupan ka obvlada, ovači je "vstran vržen denar". Lp

      5 0 Prijavi neprimerno vsebino
  7. gost
    15.09.2015 ob 19:39 gost

    ka tij gost nekaj motaš ka vse ostalo tako in tako ne deluje. Prijdi pa si pogledni vas kak je zrihtana seljak

    5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  8. gost
    15.09.2015 ob 20:23 gostja gost

    Baug ne daj, ka bi ta "draga" oprema še kak prišla praf gda se ge kaj vižge... ponavlan, baug ne daj! V žižkaj mamo marsikaj in marsikaj deluvle, je pa resno ka smo gasilci z vsen srcon pri stvari in se trudimo dati vse od sebe. Je pa žalostno, ka se skaus faušarija najde, samo ka se tistin, ka so zmagali nič ne privošči. Zmaga je bila zaslužena. Tao so vidli sodniki in vsi ka so tan bilij. Čas pa je tudi svoje pokazal. Škoda ka Slovenci nikoli nikomi nič ne privoščimo :) Bi pa se tu zahvalila vsen tistin, ka so nas spodbujali, navijali za nas pa nas spremlali na tekmovanji! Hkrati čestitke vsen ekipan ka so se uvrstile na državno tekmovanje! Vsa čast tudi organizatoron!

    16 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    • gost
      15.09.2015 ob 20:58 gost

      Odličen komentar. Neman kaj dodati! Či je pa rejsan hamičija pouleg, pa gvišna san ka je, se pa Žižkanjari sploj ne sekejramo. Za dobrin kujon se praj zdigavle :)

      7 0 Prijavi neprimerno vsebino
  9. gost
    15.09.2015 ob 20:29 gost70 gost

    Kak clan enega izmed gas.drustva iz pomurske regije se popolnoma strinjam z zgoraj napisanom! PGD Žižki so si zmago zasluzili 100%,se enkrat vsem cestitke! le tako naprej! Bravo gasilci,gasilke!!

    10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  10. gost
    16.09.2015 ob 9:21 Pf8+ gost

    Jes san ponosen član PGD Žižki. Mogoče pa bi marsikdo, ki tu Žižke dol guči, rad tudi bil član PGD Žižki in je mi je po nosi ka nemre biti. Ampak pazite vsi ka ste fauš pa zaj Žižke dol gučite....zarečenoga kruha se največ pojej! Fajn je doma sideti pa komenterati in po domače povedano vse dol srati...enostavno je to, kda ne veš, kelko truda je bilo vloženoga, kelko se je narod odrekal, kelko prostoga časa je šlo za vaje,...itd itd...upan ka se ne zagučin a mislim ka lejko pravimo ka 90% Žižkanjarov to nedelo dihalo in bilo vsaj z mislimi, če že nej fizično, z nami na tekmovanji...žalostno je kda san toga nemaš in te moreš še "srati" po tistih keri mamo to srečo...tudi jes bi se zahvalo vsen keri so nas tak ali drugače spremljali na tekmovanji, mislili na nas in tak ali drugače navijali za nas. Tudi dosti drugih ekip nan je izrazilo podporo in tudi njin VEEEELKAAA fala...seveda pa tudi vsa čast organizatoron...teren je bil pripravleni v nulo...

    9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.