https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Malonogometna reprezentanca se je pomerila z izbrano vrsto Murašev

Vidonci, 19.9.2015  

V četrtek se je v športnem centru Vidonci odvijala prijateljska tekma med slovensko malonogometno reprezentanco in ekipo Murašev. Tekma je služila kot priprava naših reprezentantov na prihajajoče evropsko prvenstvo, ki bo konec septembra na Hrvaškem (miniEURO 2015 – Vrsar).


Igralci obeh moštev so postregli z zelo dinamično in kreativno igro. Gledalci so se lahko navduševali ob atraktivnih potezah igralcev in ob velikem številu zadetkov. Zmage se je veselila slovenska malonogometna reprezentanca, ki je premagala Muraše z rezultatom 11:10. Po tekmi sta se moštvi pomerili še v izvajanju najstrožjih kazni.

Za ekipo Murašev so igrali: Špilak Jože, Ošlaj Damjan, Erniša Mitja, Mesarič Alan, Mörec Mitja, Slavic Darjan, Buzeti Rok, Žilavec Denis, Fajfar Bojan, Horvat Štefan.

Za ekipo slovenske malonogometne reprezentance so igrali: Peter Pust (kapetan, Grosuplje), Nejc Komidar (vratar, Loška dolina), Boris Denac (vratar, Celje), Andrej Horvat (vratar, Radenci), Jure Kandare (Loška dolina), Darko Zorko (Sv. Jurij), Denis Potrč (Križevci), Srečko Kovačec (M.Sobota), Andrej Rebernik (Velenje), Damjan Kavčič (Radenci), Marko Karnet (Sv. Jurij), Matej Rogač (Bogojina), Sandi Belak (Radenci); odsotna sta bila Boštjan Preskar (Brežice) in Kristjan Kulčar (Filovci).

Ostali člani ekipe: Branko Kerčmar (selektor, Ljubljana), Simona Truden (odnosi z javnostjo, Loška dolina), Zdenko Truden (vodja delegacije, Loška dolina), Karel Zamuda (pomočnik vodje delegacije, Sv. Jurij), Andrej Manfreda (predsednik, Ljubljana).

 Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.09.2015 ob 14:11 gost

      Dajmo naši! Veliko uspeha na mini Euro 2015 !!!!!!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.09.2015 ob 15:08 gost

      Fantje vso sreco. Bojim se da bo tezko ponovit lanski uspeh,poleg tega pa ni zraven Flisarja in Balazica ki sta lansko leto bila nosilca igre

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.09.2015 ob 15:10 gost

      Ge pa je Cifer bil???

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.09.2015 ob 23:55 eden gost

      negdanjih Murašev......naslov smešen!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.09.2015 ob 9:05 gost

      Ka si Vidončare zmislijo, tak morejo sobočance plejsate,.. goričanec je glavne v sobote, pa zdaj se lejko soboške šminkere na glavau obrnete, pa nika nemrete

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.09.2015 ob 9:51 gost

      Ka pa te sprepijti Zamuda predstavla?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.09.2015 ob 13:05 resnica lolek gost

      Ogracek ligo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.09.2015 ob 20:16 gost

      Da bi bil v vsakem klubu vsaj en tak Zamuda, bi bili klubi vsaj na ravni, ker v enih organizacija resno škripa. Tij resnica lolek pa se malo brzdaj. MZKMN MS ima že dve leti državnega prvaka, pa so bili z večih zvez Pomurja klubi na tem tekmovanju. Tudi na turnirja za pokal prvaka Pomurja klubi iz MZKMN MS nikoli niso bili zadnji. Si res Lolek

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      21.09.2015 ob 11:02 prispevek gost

      ka ce bi se sto napiso mogoce rezultat, keri igralci so spilali pri kerih pa strelce, bog nedaj gibanje rezultata bi bilo prevec?! vglavno ka je naslov pa 40slik..ajej

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.