https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Dom duhovnosti Kančevci prireja dobrodelno razstavo

16.02.2011 ob 2:02  

Dobrotniki, ki so darovali svoje ročne izdelke, so v Domu duhovnosti v Kančevcih pripravili dobrodelno razstavo.

www.bokss.skavt.net

Razstava je odprta še do konca meseca februarja v uardnih urah. V tem času si lahko obiskovalci ogledajo razstavo, s prostovoljnimi prispevki pa razstavljeni predmete lahko tudi prevzamejo. Zbrana sredstva bodo podarjena v humanitarne namene.

V Domu duhovnosti Kančevci bivajo bratje kapucini

Bratje kapucini so najmlajša družina manjših bratov svetega Frančiška Asiškega. »V Frančiškovem gibanju je bil vedno navzoč močan izziv k prenovi v prvotnem duhu. Tako so br. Matej da Bascio in prvi bratje začeli z novim bratstvom manjših bratov. Bratje kapucini is frančiškani in minoriti danes živimo in nadaljujemo Frančiškovo karizmo v Cerkvi in svetu«, med drugim sporočajo na svoji spletni strani.

    Komentarji

    1. nina85
      16.02.2011 ob 12:44 nina85

      Mir z vami in upam, da bo velik del sredstev namenjen v dobrodelne namene

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.