https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Odranci boljši od Nafte

Odranci, 28.9.2015  

V Odrancih sta se v 6. krogu 3.SNL vzhod pomerila Nafta in Odranci. Tekma bi morala biti odigrana v Lendavi, a sta se ekipi zaradi zasedenosti tamkajšnjega igrišča pomerila v Odrancih. Okoli 250 gledalcev je videlo šest zadetkov in zmago Odranec, ki so od 35. minute odigrali z igralcem manj, saj je bil izključen Aleš Kalamar.

Nafta 1903 - Odranci 2:4 (1:2)

0:1 - Žugelj (25.min), 0:2 - Ciglarič (28.min), 1:2 - Vida (40.min),
1:3 - Pavel (49.min), 1:4 - Žnidarič (83.min), 2:4 - Zagorec (87.min)

 

Nafta: Kovačić, Sakač (od 32. Kleiderman), Imre, Tarandek, Vöröš, Tomašek, Vida, Horvat (od 64. Bela), Zagorec, Sakušić in Bedo.

Odranci: F. Raduha, Jerebic, Kalamar, Matjašec, Žnidarič, Virag (od 68. Gostan), I. Balažic, Ciglarič (od 80. Horvat), Pavel, Žugelj (od 46. Zver) in P. Raduha.

Glavni sodnik: Dejan Vivod.

 

več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.09.2015 ob 16:11 Naftalin gost

      Žalostno, ka je tak daleč prišlo pri Naftaših, da sem zadovoljen tudi z porazom proti Odrancem z 4-2. Bal sem se namreč, da bi pokasirali kako desetko. Še enkrat se bom dotaknil naftinega vodstva. Zakaj mučite to bogo ekipo in životarite v tej smešni ligi? Nimate jajc, da bi probali z ničle, razpustili člansko ekipo in naslednjo sezono začeli z najnižje lige z mladim domačim kadrom. So bili malo večji klubi od Nafte, ki so to storili. Olimpija, Izola, Primorje, tudi Beltinci in še marsigdo. Vi pa raje k nam vlačite petorazredne tujce ala neki Tomašeki, pa Tarandeki pa ne vem kaj še iz Medjimurja. PO drugi strani pa bi lahko v domače okolje vrnili napadalca Boroš Staša, ki je otro Nafte in zdaj redno zabija za Polano pa tudi Kevin Totha, ki igra za Muro, tudi Naftina šola pa še marsikekerega bi lahko naštel, ampak ne vi raje Medjimurce. Dokler bo tako, me na Naftine tekme ne bo, pa če bo to trajalo nekaj let me pač nekaj let ne bo na tekme NAftašev. Pa to ne pišem samo v svojem imenu ampak tako razmišlja večina simpatizerjev Naftašev na tribuni, kar nas je še ostalo. Boste pač igrali domače tekme pred peščico sorodnikov nogometašev in 15 Gorgonam. Se vam to izplača? Še enkrat apeliram na vodstvo Nafte izstopite iz lige, dokler ni prepozno. BOlje to, kot pa, da nas poniža vsako manjše selo.

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.09.2015 ob 8:40 Ole gost

        Pozdravljen, kot vidiš nafta ni pokasirala desetko. Čeprav to komaj čakaš. Domači igralci praviš? Na žalost ti lahko povem, da je tvoja teorija odlična...dokler ne preide v prakso. Tvoje sanje o domači ekipi, ki jo pod vsaki prispevek filaš so neuresničljive. Misliš, da bi igrali zastonj in bolje? Bolje, mogoče, saj cenim domač kader. Denar bi najbrž plačeval ti, đek? Saj, vsi imamo svoje razmišljanje, tudi tistih 15 Gorgon kot praviš. Ti vidiš le ospredje, postavi se kdaj pa kdaj v ozadje. Ta klub se še zdaj postavlja na noge zaradi napak prejšnjega vodstva. Nehaj kriviti trenutne ljudi, ki se trudijo postaviti tretjeligaša na trdna tla. Kaj bi pridobil z izstopom? Samo to, da bi pisalo -3 vsako tekmo in da bi še eno sezono izgubili? Kaj bi pridobili z "začetkom znova"? Jasno je, da bo težko letos. Samo finančno se naj že enkrat korigira. Da ne bomo tam petorazredni!!!!!!

        4 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.09.2015 ob 18:00 gost

      Kak vas lejko obrnejo Odranci ena najbolj čudnih ali smejšnih ekip.Protiv Beltincaj so blij smešno slabi samo se gledalci preveč ne razmijo načik nebi toga glejdali.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.09.2015 ob 18:03 gost

      Pri nafti so vse mladi 95 letnik. Potrebno je nekaj let ka se izurijo ali pa denar in pripelati kvalitetne igralce.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.09.2015 ob 19:01 martin gost

      pa ako su ti Tomašeki i Tarandeki kako kažeš petorazredni tujci još uvijek su barem šest puta bolji nego domaći Klajdermani ili Štefeki ili Tadeji

      1 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.09.2015 ob 21:14 Vortex gost

      Nafta veterani bi lahko zamenjali Nafta clane :) ne se sekirat :)

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.09.2015 ob 21:39 Sašo gost

      Naftalin ...se strinjam s teboj , Nafta ima prebogato zgodovino da bi se smelo tako igrati z njenim imenom . Vsa čast vsem , ki se trudijo okoli kluba, ni lahko, ko ni denarja in ni podmladka je tema, ampak mogoče bi veljalo člansko ekipo malo odpočit . Kar s etiče medžimurcev, to je še iz časov Hraniloviča in Bubeka, pa Dovečarja..to so bili takrat zelo solidni medžimurci ( potem še Lesjak in oni Visoki blond ? ) in na teh se že desetletji gradi mnenje, da so pač Medžimurci oz. Hrvati rojeni fuzbalerji, mi se malo podcenjujemo in druge precenjujemo, ampak to je ital slovenska hiba . Martin..tujci morejo biti za razred boljši od dobrega domačina, ti naftini tujci to niso, kaj šele da bi bili 5 - krat boljši, rezultati govorijo sami zase . Ti si pač užaljen, ker si ali eden od teh tujcev ali pa sorodnik od katerega od njih .

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.09.2015 ob 6:08 gost

      Vöreš in Zagorec sta prava igralca, vse ostalo, vklučno z vsemi tujci je za 2. MNZ Lendava.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      29.09.2015 ob 10:17 kalamper gost

      Medžimurci nikoli niso bili kaj prida nogometaši, izjema edino Mezga, ki je igral za Maribor, drugo pa vse medžimurski kalamper (krompir). So pa Medžimurci znani po tem ,da pridelujejo mnogo krompirja in slednjega tudi prodajajo, tu ni kaj ugovarjati, kar je res, je res...poljoprivrednici...delajo od ve do ve..(non stop)..

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      29.09.2015 ob 10:46 gost gost

      kad su u nafti igrali međimurci(ne medžimurci) nafta je igral dobar nogomet i bila solidan klub....sada vam igraju samo oni koji igraju bez naknade jer nafta ne plaća godinama igrače(samo obećava a na kraju ništa od toga)...a u nafti su igrali odlični hrvatski igrači...osim onih koje nabrojio Sašo su igrali: Srša, David, Rob, Herceg, Ratajec...to su samo oni koji su igrali 1. i 2. jugoslavensku ligu ili 1. slovensku....i za kraj ne samo da smo bolji poljoprivrednici nego i nogometaši, a vi koji ovo komentirate ste vjerojatno premladi pa ne znate da su vas od poplava spasili upravo međimurci...

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.09.2015 ob 16:32 gost

        Lani je celo Prekmurje plavalo..torej ste nam vi to zakuhali?? Kaj ste "spasili"..Halo?? Kaj se hecaš?

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      29.09.2015 ob 14:02 Naftalin gost

      Međimurec ne kužiš ti mene kaj sem hotel povedati. Mogoče bi mogel v hrvaščini napisat, da bi skužil. Ne vem kaj motaš o poplavah, kake veze majo poplave z slabimi rezultati Nafte1903.???? Na Naftine tekme hodim že od pantiveka, tak da poznam vse tiste medđimurce, ki si jih naštel, pa še več jih je. Tisti so bili res odliočni igralci in jih imam v lepem spominu. To so bli zlati časi Naftašev. Te štiri hlode-Tarandek,Tomašek,Sakač in Vratar Kovačič pa so smešni z drugo besedo živi užas. Vsi štirje skup niso za enega dobrega igralca. Hočem povedat, da v tretji ligi ne potrebujemo tujcev, če pa že pa morajo izstopat in biti za vsaj dvakrat boljši od domačih igralcev. Kužiš zdaj? Golman je kriminalen, je pa bil prejšnji međimurec Jurica Valentič odličen vratar in ga je res škoda, da je odšel, saj nam je priboril kar precej točk. Tudi prejšnji vratar Litrop je bil boljši od tega. Z kere Međimurske lige ste nam tega podturili. Dam roko v ogenj in si upam stavit, da je mladinski in kadetski vratar Naftašev boljši od tega. Ne branim domače nogometaše,slabi so isto kot ti štirje iz Međimurja. A če že vse tekme pušijo, naj pušijo samo z domačimi igralci, brez tucev. Za take rezultate v ekipi ne rabiš niti enega tujca. Dam primer,če bi npr štirje slovenci zaigrali npr za Peklenico,alio Vratišinec pa bi igrali tak slabo kot ti štirje međimurci pri nam, bi jih vi nagnali že po dveh krogih kuči putujuči. Mam prav ali res???

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.09.2015 ob 18:56 Red ar gost

        Uredništvo, kdaj boste ukrepali proti temu nestrpnežu? Drugo ne ve, kot ljudi na osnovi nacionalnosti ponižati. Če ne boste vi, ga bom jaz prijavil na policijo.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      29.09.2015 ob 16:40 Imbra Grabarič gost

      Ja, kruheka su si kod nas zaradili i lepe penzije ..Međimurci..samo nisu za sve ove godine svladali slovenski jezik.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      29.09.2015 ob 19:35 haha gost

      red-ar..a medžimurci so narod ? Bravo, prijavi ti sebe policiji, pa jim razloži da si se malo izgubil , pa če te kje najdejo te naj vrnejo v tvojo domovino, Medžimurje :)))) .

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2015 ob 13:29 Red ar gost

        Jaz sem Lendavčan, ti pametnjakovič. Preberi si definicijo nacionalizma. Ne na pamet. Ker je nimaš z driskalinom vred. Da ti predstavim naš dragi SSKJ: nacionalízem -zma m (ȋ) 1. prepričanje o večvrednosti lastnega naroda in prizadevanje za uveljavitev njegovih koristi ne glede na pravice drugih narodov: obsojati, zavračati nacionalizem; brezobzirni, napadalni nacionalizem; Torej? Manj so vredni popolnoma vsi, ker so iz Hrvaškega MEDŽIMURJA??? MENIŠ DA SO DOMAČI BOLJŠI ostali pa MANJVREDNI??? Torej?? Preberi definicijo!!!!! Glede prehranjevanja in lepih penzij pa samo to: Ne pozabite, da vedno več Lendavčanov hrani TUJINA NEMČIJA-AVSTRIJA. NE POZABITE!!!!

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2015 ob 13:30 Red ar gost

        IN SPOMNI SE, DA JE ISTA OSEBA NAFTALIN / MR.JACK uporabljala nazive MADŽARSKA KOLONIJA inpodobno. Popolnoma utemeljeno nakazovanje, da je več vreden SLOVENEC in ostali narodi v tej ekipi niso. TO JE KAZNIVO!!!!!

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      29.09.2015 ob 20:04 gost gost

      imbra.....v prekmurju se ne govori slovenski, a pogotovo ne v Lendavi(itak vas v ostalom delu Slovenije slabo razumejo)....a zakaj igraj tak slabi međimurci v Nafti sam napisao več prije.....to su igrači, najviše za 2. međimursko ligo, dečki su naivni i mislijo kaj budo pri nafti nekaj zaslužili....i za kraj, ako tak dugo hodiš na naftine tekme onda bi morao znati kaj Valentić ni međimurec.....kaj se tiče poplave, zmisli se 1989.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      29.09.2015 ob 22:57 haha gost

      Zamisli se ti koliko sta vas Lendava in Slovenija hranili, pol delovnih mest v Lendavi so Medžimurci zavzemali do razpada Juge, pa še potem ;) .

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      29.09.2015 ob 23:38 martin gost

      i ti četiri međimurca kaj spominaš sigurno 50 posto nisu međimurci toliko o tome koliko poznaš ekipu nafte

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      30.09.2015 ob 10:23 gost gost

      haha....ko so međimurci delavi v lendavi je celo gospodarstvu bilo v redu....ko pa so odišli ste itak pokazali koliko vredite saj ste po plačah zadnji v slovenij

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      30.09.2015 ob 11:32 gost

      Martin, či bi tij znau kak si nauri, bi na mejsec lajal, te pa ne vijdiš ka te đebijo v zdrav mozek...?

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      30.09.2015 ob 17:26 Gost gost

      Spoštovani Naftalin in vsi ostali, ki vas srbi tam kjer vas ne bi smelo. Vse našteo okoli domačih igralcih drži. Trenutno vodstvo je opravilo razgovor z vsemi domačimi ( igralci, ki so odrasli v Naftini nogometni šoli ) za katere je mislilo, da lahko pomagajo ( Vaš, Levačič, Boroš, Bitro, Kepe, Recek, Hozja - Vokri, Raduha Florja in Partik, Čuka, oba Gönca...) in morda še skom pa sem ga pozabil navesti. Nekateri so imeli željo po vrnitvi in se potem zadnji čas premislili, srugi so se zahvalili za povabilo in pojasnili, da morda kdaj drugič....Trenutno vodstvo je moralo najprej poplačati prek 30.000 € neplačanih zadev prejšnjih vodilnih, ki so s klubom delali po domače. Želja in osnovno vodilo je bilo, da končno naredimo to Nafto domačo, kar je dolgoročni cilj kluba. Ker doma ni bilo igralcev, ki bi bili pripravljeni pomagati se je nekako moralo poizkati igralce od drugod. To pa, da so međimurci je posredno povezano s bivšim trenerjem prve ekipe g. Zbiljskim... Verjemite, da klub trenutno živi na zdravih temeljih, ki jih je sicer potrebno še ojačati z dodatnim kadrom na igrišču in v vodstvu. Ekipa je res mlada, prepričani pa smo ( tisti, ki smo blizu), da bo ekipa na koncu letošnje sezone ostala v 3. SNL, drugo leto pa osvojila še kakšno mesto višje....

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2015 ob 19:40 haha gost

        red-ar..tebi ne štima vse v glavi ., kot je videt, obtoževati nekoga nacionalizma, ker nimaš drugega argumenta da bi repliciral, je najmanj podlo, tebe bi bilo treba prijaviti zaradi lažnih obtožb..ampak ok. pogovarjamo se odrasli, med katerimi si se tudi ti znašel po spletui naključij . Pa ne ti da si Lendavčan, očitno si mnogo bolj medžimurec, sicer ne bi tako občutljivo odreagiral na zgolj povsem normalne navedbe, da bi bilo boljše da igrajo domači, kot pa petorazredni medžimurci. To je zate nacionalizem ? Pa kje ti živiš, na Metelkovi ? Me resno zanima tvoje mnenje o ciganih, vernikih, morda zgolj o odrančanih..;) . Ne se delat bolj papežkega od papeža, ker papež ni več Ratzinger ;) .

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      30.09.2015 ob 19:53 haha gost

      hehehe..ja seveda, ker so medžimurci delali v lendavi je le ta bila uspešna, kak je te šele Mursko središče moglo biti uspešno, da ste še Lendavo na noge postavili ? :) . Kake eni streljate .

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      30.09.2015 ob 20:05 haha gost

      Bodite veseli da ljudi srbi, pa tudi skrbi za Nafto, ko jih več ne bo, bodo najzvestejši gledalci zgolj pobiralci žog, tega si pa ne želi nihče , ali ? 100 ljudi na domači tekmi, pove da nekaj ne štima, pa dobro to da nekaj ne štima je itak vsem jasno . No, pa tudi vemo da ne štima to da ni denarja, še huje je da denarja tudi v bližnji prihodnosti ne bo in tako bo agonija pač trajala . Še enkrat, vsa čast vsem, ki se trudite in žrtvujete svoj čas, znanje za ta klub , a ne pozabite, ljudje so se borili da je v imenu kluba tudi danes beseda Nafta ..a to ime ima svojo vrednost, ne razvrednotite ga . Toliko z moje strani o tej temi, debatiram še zgolj o rasizmu zoper medžimurce :)))) .

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      30.09.2015 ob 20:11 Naftalin gost

      Redar ti me kar prijavi, komaj čakam, bodo še policaji videli kaki bumbar si. Ja si mogoče Lendavčan ampak si sigurno međimurec živeč v Lendavi, ker če bi bil naš ne bi bil nič užaljen, pa tudi nič takega spornega nisem napisal kar bi te moglo motit.Gorgone kar se tiče vas, vi itak nobene kritike ne prenesete in takoj burno reagirate če gdo kaj takega pove, kaj vam nepaše. Z tem vaš odgovorom ste me tak odbili, da me ne bo niti blizu Naftinih tekmah, čeprav sem sam bil petnajst let Gorgona, prepotoval vse možne stadione, kjer je igrala Nafta, na njihove tekme hodim od vrteca naprej in zdaj mi boste vi solili pamet. E če sem vam pa jaz tak trn v peti se pa umikam tako z Naftinih tekem kot tudi komentarjev, tak da me ne boste ne videli pa ne slišali. Ste zdaj zadovoljni? Zopet ste zmagali. Sicer pa en navijač Nafte manj na tribuni se ne bo poznalo, saj je na stadionu Nafte v povprečju 500gledalcev. Pa lep pozdrav vsem še posebej GORGONAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adios za vedno!!!!!!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      30.09.2015 ob 22:39 grobar gost

      naftalin,ka je tebi tableta popistijla,500 na tekmo,hahahaha

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      30.09.2015 ob 22:51 gost gost

      Grobar, si že gdaj slišal za ironijo, naftalin je verjetno to ironično mislil,se norčeval iz tega kak malo gledalcev imajo. Jaz sem to tak razumel.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      01.10.2015 ob 8:04 gost

      Tau je za grobara znanstvena fantastika..ironija..))))) klikeri toga ne zaznajo...))

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.