https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Voznik motornega kolesa, zaradi nepravilnega prehitevanja, utrpel lahko telesno poškodbo

03.10.2015 ob 7:16  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri kazniva dejanja, eno prometno nesrečo z lahko telesno poškodbo, požar, tri kršitve javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi, zasegli pa so tudi osebni avtomobil in pištolo.

 

Ob 13.51 uri so bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila v naselju Črenšovci. Do prometne nesreče je prišlo zaradi nepravilnega prehitevanja voznika motornega kolesa, kateri je med prehitevanjem trčil v voznico osebnega avtomobila. Na kraju je nastalo za 7000 EUR materialne škode, voznik motornega kolesa pa je utrpel lahko telesno poškodbo.

Na področju kriminalitete so v Murski Soboti obravnavali goljufijo, na pokopališču v Černelavcih skrunitev groba in v Lipi tatvino prašiča.

V Serdici je bil obravnavan požar, v katerem je zgorel čebelnjak z desetimi panji. Pri tem je nastalo za približno 2000 EUR materialne škode. Tuja krivda je zaenkrat izključena. 

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.  

Policisti PP Gornja Radgona so občanu zasegli pištolo, katero je posedoval brez ustreznih listin.

Policisti PP Ljutomer pa so zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja vozniku zasegli osebni avtomobil. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na celotnem območju PU.       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.