https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Soboški namiznotenisači z dvema zmagama ciljajo na povratek med prvoligaše

6.10.2015  

V soboto, 3. oktobra, se je začela sezona v slovenskih namiznoteniških ligah, kjer so murskosoboški namiznotenisači zabeležili dve zmagi.


NTK Sobota igra v drugi slovenski ligi in je v prvem kolu v domači dvorani na OŠ 3 v Murski Soboti dvakrat prepričljivo dvakrat zmagala. Najprej so premagali večkratne državne prvake Olimpijo iz Ljubljane 5:2 (Mitja Horvat 3, Gregor Kocuvan 1 in Tonček Ropoša 1 ), nato pa še ekipo Melamin iz Kočevja 5:1 (Mitja Horvat 2, Gregor Kocuvan 2 in Tonček Ropoša 1 ), za Soboto pa sta igrala še Mario Kolbl in Dominik Maček. Trener Miran Močan je s sestavo ekipe in pristopom zelo zadovoljen, saj so si v ekipi za letošnjo sezono zastavili le en cilj – to je prvo mesto in s tem povratek med prvoligaše.

Na fotografiji zgoraj od leve proti desni: trener Miran Močan, Dominik Maček, Mario Kolbl, Mitja Horvat, Gregor Kocuvan, Tonček Ropoša in predsednik kluba NTK Sobota Mitja Županek.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.