https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V lendavski sinagogi zapele BeleTinke

Lendava, 10.10.2015 ob 8:30  

Včeraj so se v Sinagogi v Lendavi domačemu občinstvu predstavile BeleTinke, ki s svojim nastopom ogrele vse zbrane.


Vokalna skupina BeleTinke je novo ustanovljena sekcija Kulturno umetniškega društva Beltinci, ki je začela delovati jeseni 2013 pod vodstvom Tjaše Šimonka. BeleTinke sestavlja 12 nasmejanih, talentiranih in kreativnih deklet, starih od 21 do 31 let iz celotnega Prekmurja. Družijo se ob kvalitetnem prepevanju v želji, da bi s pesmijo razveseljevale vse svoje slušatelje. Kot svoj največji dosežek dekleta štejejo zlato priznanje, ki so ga usvojile lansko jesen na v Pragi. Letos se konec oktobra odpravljajo na mednarodno zborovsko tekmovanje v Španijo, pred tem pa so se odločile, da bodo zapele tudi domačemu občinstvu.

 

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.10.2015 ob 16:43 gost

      slaba obiskanost , za tako skupino , ki naj bi iz tega črpala moč in voljo za naprej !? sramota za organizatorja , ki mora bolje poskrbeti za vabo na tako prireditev in oglaševati na pravem mestu !!!

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.10.2015 ob 17:49 HalicanumHadikum gost

      Saj dekline v redu pojejo..ni kaj..ampak 1 x na leto je dovolj, da poslušaš njihovo petje.Če pa na račun publike mislijo nabirat prispevke, pa so se uštele.Sponzorje je treba iskati med podjetniki. Sicer pa vse ćestitke za delovanje tako kvalitetne ženske vokalne skupine.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.10.2015 ob 18:15 gost

      Hajdikum , Ti si telebajsek za področje pevske kulture !!! Popravi se , čene boš izbrisani !

      0 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.10.2015 ob 15:34 gost gost

      Res dosti poslušalcev. Sicer pa več ni treba, prišel je tisti, ki misli, da bo slišal kaj novega in dobrega. Je pa ta skupina preveč favorizirana, , tudi druge so, pa se jih toliko ne izpostavlja.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.10.2015 ob 21:25 Tinka gost

      Me se trudimo po svojih najboljših močeh in menim, da s tem nič ni narobe. :) vsem pač ni vse všeč. Tisti, ki so prišli, so bili zadovoljni. In to šteje. :)

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.10.2015 ob 7:51 gost gost

      Če gostuje nek zbor ali neka pevska skupina v nekem mestu, bi človek pričakoval, da bodo prišli poslušat vsaj pevke in pevci s tega mesta. Tu mislim na Komorni zbor Vita. Tu pa žal ni bilo niti enega. Žalostno. Pa bi imeli kaj koristnega za poslušati.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.10.2015 ob 9:24 gost

      Saj zato pa niso prišli, ker bi imeli kaj poslušat..konkurenca nikomur ne diši.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      14.10.2015 ob 16:01 gost - poslušalec gost

      Kdor je želel kaj prispevati na koncertu, je prispeval. Nikomur to ni nobena obveza, zato pa so prostovoljni prispevki. Nekatere skupine imajo vstopnino in obiskovalci plačajo/mo prispevek v tej obliki brez problema.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.