https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Poraz domačih proti ekipi iz Maribora

17.10.2015  

Danes ob 19. uri sta se v športni dvorani OŠ I. pomerila domači odbojkarski klub Panvita Pomgrad in gostujoči odbojkarski klub Maribor. Domačini so tekmo, kljub bučni podpori gledalcev, žal, izgubili z končnim izidom 1:3.


Pred 250 glavo množico sta se danes pomerila odbojkarska kluba Panvita Pomgrad in Maribor. Gostje so tekmo začeli bolj agresivno in napadalno, ter si tako hitro priigrali zmago v prvem nizu z izidom (16-25). Izgubljen niz ni potrl domače, ki so potem v drugem nizu zmagali z (25-21), na kar je bil izid izenačen na 1:1. V tretjem nizu pa so gostje spet dvignili svoj nivo igre in ga tako dobili z (19-25), četrti niz se je končal z enakim izidom kot prejšnji (19-25) v korist gostom.

Panvita Pomgrad – Maribor 1:3 (16-25, 25-21, 19-25, 19-25)

 Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.10.2015 ob 23:40 gost

      FOTO: Slavnostna otvoritev težko pričakovanega podvoza v Murski Soboti s predstavniki vlade in Cerarjem FOTO: Vodilni Beltinčani v derbiju premagali Muro FOTO: Ministrica za obrambo na sproščenem srečanju pomurskih gasilk Jasna Kuljaj ljubi nogometaša Mure FOTO: Odprli tovarno Nov dom v Odrancih Pomurec.com na obisku podjetja Murska Transport: v začetku so imeli le en kamion, danes zaposlujejo 22 ljudi Madžari bodečo ograjo na meji s Slovenijo že odstranjujejo NASLOVNICA NOVICE LOKALNO GLOBALNO POLITIKA GOSPODARSTVO KULTURA ZAPOSLITEV RUBRIKE ŠPORT NOGOMET ROKOMET KOŠARKA ODBOJKA OSTALI ŠPORTI DRUŽABNO OSTALO KOLEDAR DOGODKOV MALI OGLASI ISKANJE ... ODBOJKA FOTO: Poraz domačih proti ekipi iz Maribora 17.10.2015 Danes ob 19. uri sta se v športni dvorani OŠ I. pomerila domači odbojkarski klub Panvita Pomgrad in gostujoči odbojkarski klub Maribor. Domačini so tekmo, kljub bučni podpori gledalcev, žal, izgubili z končnim izidom 1:3. BUZETI..... Tvoji novinari so sploh pismeni???????? Pred 250 glavo množico sta se danes pomerila odbojkarska kluba Panvita Pomgrad in Maribor.

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.10.2015 ob 23:50 --- gost

        Ka tij zdaj ščeš z ten povedati??? ket tej tvoj komentar tudi zgleda zelo nepismeni...

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.10.2015 ob 20:15 gost

      pa fotografov tude nemajo glih najbole sposobneh napram sobotainfo

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.