https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Gaberju dišalo po zlevankaj in drugih koruznih jedeh

Gaberje, 25.10.2015 ob 7:00  

Kulturno društvo Zarja Gaberje je v vaškem domu ta konec tedna pripravilo prireditev Zlevankijada 2015.

V petek je potekala delavnica za otroke in prikaz »Vse o koruzi«, kjer so otrokom prikazali delo s koruzo nekoč, od obdelave polja do pobiranja koruze.  Izvedli so tudi folklorno delavnico »Obmejna prepletanja v pesmi in plesu«. Včeraj je čez cel popoldan in zvečer potekal prikaz s programom »Koruza za telo in dušo«. Specialiteta so bile tepke, ki so jih lahko poskusili zbrani, pozabavali pa so se tudi z ličkanjem koruze.

V sklopu Zlevenkijade so razpisali natečaj za najboljšo zlevanko, včeraj pa je potekalo tudi ocenjevanje  petindvajsetih vzorcev, kjer je tričlanska komisija ocenjevala kvaliteto, videz in kakovost zlevank. Oba dneva pa je potekal tudi zanimiv kulturni program.

 Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.10.2015 ob 7:06 Goust gost

      Nastopajoči so sami sebi nastoupali?

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2015 ob 8:38 gost

        Ravno to sem hotel napisati, čemu tile nastopajo, pa ne samo zdaj, večkrat tile nastopajo sami zase, sicer so pa to prireditev objavili tudi na Murskem Valu, izgovorov ne more biti.

        8 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.10.2015 ob 8:22 marinka gost

      guost@ Znaš ka nej smo objavljali nigdi ker bi te prišli vsi lakotnjaki z vesi jest kšenki.Se opravičujem smo prišparali z moko in z vsem.Ostalo kaj pa nam je ostalo pa namenimo beguncem ker narod je lačen.Vij domačini pa itak mate kaj zajesti ...Tisti ki pa ste zvohali gor da je kšenki sem nekatere opazovala kelko ste požrli to je blo za vsakega samo en kos ne da se prežirate dragi gostje.Pa lep pozdrav Gaberskega društva....

      3 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.10.2015 ob 8:41 gost

      se vam pozna, ka sami vse pojejte, ka pripravite, zatou ste pa tak debeli vsi po vrsti..)))

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.10.2015 ob 8:42 gost

      marinka -tij si lažljivka !!! res pa je da obiskovalcev nej bilo ! škoda mladi so preveč obremenjeni sami s seboj !?

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.10.2015 ob 8:46 gost

      Vej pa dobi društvo plačano či kakšno prireditev organizerajo, ovači ne bi migali pa se nažirali za drujge pejneze, bojte brez skrbi, narod tou zna, zatou neščejo iti te somarije gledati, samo mužikaše poglednite, komi je tou podpbno, ve bi pa lejko še pralni stroj gor na ouder prinesli, ka se nebi srmak na ribež mantrau..nejste normalni sumare delate iz sebe..

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.10.2015 ob 13:56 cvetka gost

      Mij v Gaberji smo takši ne bovnjamo okoli glede jestija .Mij prijdemo vkup požremo kaj je in polokamo kaj je kšenki in malo zaspevlemo te še pa se mamo malo na skrivaj radi taka možovje nevejo,in je veselje med nami Gaberskimi deklami...Tu pa tan štera zanosi ali je vredik deca morajo bit...Pa lep pozdrav iz Gaberja...

      2 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.