https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

MO Murska Sobota išče najemnika, ki bo poživil mestno jedro

Murska Sobota, 27.10.2015 ob 8:00  

Mestna občina Murska Sobota išče najemnike za prostore na Slovenski ulici, ki bodo s svojo dejavnostjo prispevali k oživljanju mestnega jedra. V ta namen je bil včeraj objavljen Javni poziv za oddajo pisarniških prostorov na Slovenski ulici v brezplačno uporabo.


Poziv se nanaša na prostore, ki jih je Mestna občina Murska Sobota za obdobje enega leta pridobila v najem od Nove ljubljanske banke in se nahajajo v Murski Soboti, Slovenska ulica 41. V brezplačno uporabo se oddaja sedem pisarniških prostorov v skupni površini 112,89 kvadratnih metrov.

Mestna občina Murska Sobota želi na lokaciji v središču mesta spodbuditi izvajanje takšnih dejavnosti, ki bodo prispevale k oživitvi dogajanja v mestnem središču, zato bodo prostori namenjeni za izvajanje dejavnosti nevladnih organizacij in podpornega okolja za podjetništvo. Organizacije bodo s pridobitvijo prostorov obvezane izvajati aktivnosti (delavnice, dogodke, prireditve, izobraževanja, druženja,…) v samem objektu in v mestnem središču, ki bodo namenjeni širši javnosti in bodo s svojim programom prispevali k oživljanju mestnega jedra. Hkrati gre za ohranjanje in dajanje vsebine enemu najlepših objektov v središču mesta, ki je hkrati zaščiten kot kulturna dediščina.

Javni poziv je objavljen na spletni strani Mestne občine Murska Sobota - TUKAJ in je odprt do vključno 5. 11. 2015.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.10.2015 ob 12:34 jazosebno gost

      kda pa je ščel mcdonalds priti pa ste bili proti...

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.10.2015 ob 16:14 kama smo prišli gost

      Kaj bo MO delala? Sedaj so si še varovanje naredili na mestni občini. Katastrofa! Dober župan ne rabi varovanja. In je tudi vedno dosegljiv za svoje občane. Razen, če ni v ozadju posel, da podjetje za varovanje kaj zasluži. Glede na stare povezave je vse možno. V kolikor je drugače se naj Sandi zamisli. Še enkrat. Dober župan ne rabi varovanja!!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.10.2015 ob 18:00 gost

      Lepi objekti, lepe lokacije (vključno z opuščeno stavbo v kateri je domoval s svojo trgovino bivši Potrošnik). Tukaj vdihniti življenje bo problem s tržno dejavnostjo, kaj šele z "nevladnimi organizacijami in podpornim okoljem za podjetništvo". Za sebe ne vem, kdaj sem jih nazadnje rabil, za druge težko presojam. Ne samo v tem primeru, ampak na splošno, pa me je zmotila ena stvar: "Podporno okolje za podjetništvo". Kaj za en vrag je to: A so to pisarne namenjne podjetnikom, ali so to pisarne namenjene službam za vzpodbudo podjetništva? Po pravici rečeno ne razumem nič več. Samo za primerjavo: Še Telekom se je preseilil iz Cvetkove ulice v Maximus. Za moje pojme, narobe svet.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.10.2015 ob 18:19 gost

      Podpora podjetništvu my ass. Larifari je vse tou. Gda dejansko kaj rabiš od teh vseznalcov pa podpornikov podjetništva pa raznih razvojnih agencij ali nemaš šanse ka prideš cuj ka so vse že raztalali pajdašon ali te pa samo na debelo gledajo gda jin razglagaš ka bi rad in te sploj ne razmijo. Te ti pa podajo odgovore iz knjige. Terati vse tej podpornike nekan v tri krasne. Če glij ne odi v mekdonalds in mi je njihova hrani ogabna bi rajši njih vido v centri Sobote kak pa tej meglare. Pa še neka, občina je zrihtala brezplačni najem za eno leto. Ka pa te dale? Gda de trbelo plačevati najemnino do pa itak vsi nekan drugan zbrisali. Rajši bi ošterijo not napravili. Fišinger se je že pametno zmislo. Zapro cota baouto pa dela pivnico.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.10.2015 ob 9:02 gost

      Ma pelajte si toga vašoga Sandija domov pa ga gledajte namesto slike. Njegov učinek de isti (nikši). Ščeli ste policaja, celo upokojenoga, zdaj ga mate. Skrivate se mora za varnostniki!!!!! Se je "povezal", se tumi pravi. Znankar se boji Red Bulla, ker jim še neje nakazo vseh sponzorskih pejnez. Glede oživljanja centra: par pisarn za kancelarijske trote JE DALEČ od oživljanja mesta. Te pravljice lejko Jevšek razlaga tistim, ka so ga volili. "Povezanim" se je sicer že vrnil nasmešek.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.