https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Vragolije Podlunška, zip-line in goreča čarovnica navdušili v Rakičanu

Rakičan, 30.10.2015 ob 20:00  

V Rakičanu so obiskovalci danes deležni nepozabnih čarovniških presežkov.


Na najbolj spektakularni čarovniški zabavi v Sloveniji so letos za obiskovalce pripravili številne novosti. Poleg celodnevnih srednjeveških delavnic, predstav in drugih zanimivosti, so mnogi obiskovalci v čarovniški preobleki poleteli iz gradu na zip-lineu. Nepozaben spektakel je pripravil tudi akrobatski vrhunski pilot Peter Podlunšek, ki je obiskovalcem jemal dih z vragolijami v svoji jekleni ptici nad prizoriščem.

Prava čarovniška zabava v Rakičanu ni minila niti brez sojenja čarovnici, prižigom grmade in sežigom coprnice. V večernem delu pa se obiskovalci lahko poleg drugih atrakcij zabavajo ob ritmih znanih izvajalcev, in sicer Nede Ukraden, Modrijanov, Maraaye, Rock partyzanov, skupine Plamen in Zlate žile.

 

 

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.