https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Z Aeternumi pričeli novo abonmajsko sezono v Črenšovcih

Črenšovci, 03.11.2015 ob 7:05  

Po enoletnem premoru in ob pomoči Občine Črenšovci je KTD Črenšovci tudi letos pripravilo gledališko koncertni abonma. Letos se obeta pet gledaliških predstav in dva koncerta, abonmante pa še vpisujejo.

Prvi koncert se je zgodil minuli petek, ko so na odru dvorane kulturnega doma nastopili Moški vokalni kvintet Aeternum. Pojoča petorica je v sklopu že tretjega t.i. LOCAL-VOCAL festa z nekaj novimi in z že poznanimi skladbami iz svojega repertoarja razvajala občinstvo, še posebej pa so navdušili z gostjo, ki se jim je pridružila na odru. Tokrat je z njimi nastopila priznana operna solopevka Nataša Trobentar-Majcen, ki je s svojim glasom očarala zbrano občinstvo.

Obiskovalci so si lahko ogledali tudi razstavo likovnih izdelkov, ki so nastali v sklopu kvintetovih mini delavnic v Vrtcu Črenšovci.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.11.2015 ob 16:44 odranci gost

      Ha ,ha pa so sami sebi nastopali .Obiskolvalcov pa 15--20 ha,ha

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.11.2015 ob 13:24 gost

        Hej cuzek... Že pa? Pa kda so te sami nastopali? Pa eni imajo 8 obiskovalcov pa izvedejo koncert... Glej, vsaki se sam odloča, če de šau ali nej, nega problema. Ponavadi iden, zdaj priznan ka san nej bil. Naj se pa kar dogaja...

        4 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.11.2015 ob 6:05 gost

        Cüzek, namesto toga, ka doma sediš pa šimfariš, bi rajši prišel tja. Mogoče bi ti pa le grstslo jasno, kelko trüda je potrebno vložiti v takše stvari

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.11.2015 ob 22:21 gost 4 gost

      nažalost je tudi po drugih vaseh, slab obisk kulturnih prireditev.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.11.2015 ob 8:21 gost

      Je že tako, da je obisk kulturnih prireditev na psu. Vse bolj postajamo Amerikanci, zapreti v lastne štiri stene, edini stik s svetom je obisk trgovskih centrov. Največji kulturni užitek Slovencev je gledanje mehiških telenovel, Kmetije, Gostilne išče šefa in Big brotherja.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.11.2015 ob 17:16 odranci gost

      Joj ,joj ka se pa mantrajo pa nekaj hapijo .Sami sebi nastopajo somarje kmečki blesavi Črensovski .Mah ajde oladite

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.