https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Nastanitveni centri v Pomurju tudi danes polni migrantov

02.11.2015 ob 7:58  

Premike migrantov v naši regiji lahko tudi danes spremljate na našem portalu.

2. oktober ob 6.12

V nastanitvenem centru v Gornji Radgoni je trenutno nastajenih 739 migrantov, v nastanitvenem centru v Lendavi pa 600 migrantov.

Tekom včerajšnjega večera in danes ponoči je bilo iz Dobove v nastanitvena centra v Gornjo Radgono in Lendavo prepeljanih 821 migrantov. Na poti iz Dobove v nastanitveni center v Gornjo Radgono je še 330 migrantov.

V sprejemnih centrih v Petišovcih in Dolgi vasi trenutno ni migrantov.

2. oktober ob 9.07

V nastanitvenem centru v Gornji Radgoni je bilo nastanjenih 1069 migrantov. Danes, 2.11.2015 pred 9. uro je prva skupina migrantov (okrog 500) začela zapuščati nastanitveni center. Odšli so proti nekdanjemu mejnemu prehodu v Gornji Radgoni. Avstrijski varnostni organi migrante sprejemajo. Promet čez reko Muro je urejen s semaforji in poteka izmenično enosmerno.

Tekom dneva bo iz nastanitvenega centra Lendava v Gornjo Radgono prepeljanih 600 migrantov.

V sprejemnih centrih v Petišovcih in Dolgi vasi trenutno ni migrantov.

2. oktober ob 13.35

Danes, 2.11.2015 pred 13. uro je nastanitveni center v Gornji Radgoni zapustila druga skupina nastanjenih migrantov (okrog 550). Odšli so proti nekdanjemu mejnemu prehodu v G. Radgoni. Avstrijski varnostni organi migrante sprejemajo. V nastanitvenem centru v Gornji Radgoni je še okrog 600 migrantov.

Po predhodni najavi hrvaških varnostnih organov je bilo okrog 13.00 ure iz R Hrvaške na Mednarodni mejni prehod Petišovci z 12 avtobusi pripeljanih okrog 680 migrantov. Postopek evidentiranja tujcev bo potekal v sprejemnem centru v Petišovcih in v Dolgi vasi.

V nastanitvenem centru v Lendavi trenutno ni migrantov.

2. oktober ob 18.14

1669 migrantov, ki je danes, 2.11.2015  v treh skupinah zapustilo nastanitveni center v Gornji Radgoni je bilo okrog 17.00 ure sprejeto v Republiko Avstrijo. Na mostu čez reko Muro je odstranjena signalizacija in promet v obe smeri poteka tekoče.

V sprejemnem centru v Petišovcih in Dolgi vasi je bilo v postopku evidentiranja 737 migrantov, ki bodo po končanih postopkih nastanjeni v nastanitveni center v Lendavo.

V nastanitvenem centru v Gornji Radgoni trenutno ni migrantov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.11.2015 ob 18:32 jože gost

      pozivam vse prostovoljce, pomagajte siromakom na ljubljanskih ulicah, ki prosijo samo ZA ŽEMLJICO, SENDVIČ, PEJTE MALO PO ULICAH. A zato ker niso iz bližnjega vzhoda, so iz SLOVENIJE, vam ne pomenijo nič???? prostovoljci, škoda besed, zato se državi j..., ker vse probleme rešuje narod sam, oni si pa popravljajo kravate in riktajo kiklce!!!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.11.2015 ob 20:59 Grobar gost

      Jože,oprosti,ka te neka pijtan. Ka tij mijsleš,ka so samo na ljubljanskih ulicah srmaki? Ge mijslen,ka nas v prekmurje je več srmakov kak v Lj.Taka nej na pamet.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.11.2015 ob 6:09 lauraas gost

      Tako je, tu je veliko takih, ki imajo 200 eur penzije in tile humanisti, levičarji in liberalci splo nočejo za take slišat.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.