https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Lions klub Ljutomer odslej tudi s podmladkom

02.11.2015 ob 9:39  

Od prejšnjega tedna  je Lions klub Ljutomer bogatejši za svoj podmladek, za organizacijo mladih, ki so se našli pod idejo Lionizma in se odločili, da bodo del svoje energije in časa usmerjali tudi v dobrodelnost .  Tako je rodilo sadove skoraj dvoletno prizadevanje Lions kluba, da bi ustanovili svoj podmladek in s tem lionističnemu gibanju in prizadevanjem v smeri pomagati drugim, dali nov svež zagon nove ideje novo energijo.


Na ustanovnem zboru, so izvolili tudi predsedstvo LEO kluba. Tako je prva predsednica postala Hanah Karba, podpredsednika pa  Maja Nemec in Luka Perčič. Tajniška dela bo opravljala Mia Štrakl, zakladničarka pa bo Mateja Čurin.

Praviloma se novonastalemu klubu dodelijo tudi mentorji. Tako je mentorstvo iz matičnega Lions kluba Ljutomer z veseljem prevzela Sandra Vučko, mentorski LEO klub pa je postal prijateljski klub iz Ptuja.

LEO klub Ljutomer bo po svojih najboljših močeh poskušal prepoznavati potrebe in stiske mladih ljudi, svojih sovrstnikov. Tako bo njihovo delovanje pretežno usmerjeno v tej smeri. Poleg tega si želijo, da bi bilo njihovo delo prepoznavno in pozitivno sprejeto v okolju in s tem pritegnilo še druge mlade, ki bi se radi aktivirali tudi v smeri dobrodelnosti.

 Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.