https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Drugi večer Akademije za ženske »Lepo je biti jaz«

19.11.2015 ob 8:30  

Na Martinovo je praznovala tudi boginja Lakšmi, ki je zavetnica istomenskega estetskega studia v Ljutomeru. Ta je v okviru Akademije za ženske »Lepo je biti jaz« priredil drugi ženski večer. Rdeča nit dogodka je bilo prijateljstvo. V gostilni Zorko se je zbralo 120 prijateljic, ki so želele preživeti večer malo drugače kot običajno.

 

Večer so otvorile plesalke Plesne šole Urška, nato pa so se udeleženke prepustile čudovitemu glasu Ingrid Müller Kovačič. Mihaela Gržin, ustanoviteljica Estetskega studia Lakšmi in Akademije za ženske Lepo je biti jaz, letos praznuje 20 let delovanja v kozmetični stroki, zato je predstavila pestro ponudbo svojega studia ter dogajanje v akademiji.  

Zorkovi so poskrbeli za odlično kulinarično ponudbo, večer, obarvan tudi v duhu martinovega, pa so požlahtnile degustacije vin izbranih vinarjev. Za piko na i so obiskovalke razvajale svoje brbončice z odličnimi čokoladami Oljarne Kocbek.

Namen večera je bilo sproščeno druženje s prijateljicami in najti odgovore na vprašanja, kot so, ali si ženske sploh še znajo vzeti čas zase, se povprašati po svojih osebnih željah in potrebah, si vzeti čas zase in za počitek ter si za kakšen dan prilastiti kavč. Poleg tega so udeleženke med zanimivi predavanji dobile precej nasvetov za negovanje kože, obenem pa tudi obilo namigov za boljše, lepše in slajše življenje.

Zvezda večera je bila Saša Einsiedler, ki je na svoj neponovljivi način s svojim izvrstnim, tudi zelo čustvenim nastopom ganila pa tudi nasmejala vse udeleženke.

Drobna presenečenja so ves večer prižigala iskrice v očeh žensk in ob koncu pestrega dogajanja so si bile prav vse enotne, da se tudi v prihodnje z veseljem udeležijo podobnega nepozabnega večera.

Foto: Akademija za ženske

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.11.2015 ob 9:42 šminka gost

      Še eno šminkerstvo več, ene pa vseeno manjkajo na tem šminkeraju.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.11.2015 ob 10:35 vinko gost

      drugij znan v sloveniji nega, tota pa miša molk, pa ova čarna, ka se sama sebi smeji, samo tote so življenje skoz dale, seveda po privilegijih, pa obljubljenih službah

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.11.2015 ob 9:32 gost

      Še izda je dobra baba ta einsidlerca

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.11.2015 ob 12:42 stara baba gost

      Ženske smo pač nezerenske, kitimo se in vsiljujem svojo zunanjo lepot. Na koncu pa odtehta le notranja, od zunaj pa žulji in gube.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.