https://www.ris-dr.si/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.eventim.si/si/vstopnice/slovenija-wales-lendava-sportni-park-lendava-571498/event.html
https://www.ris-dr.si/go/540/1835/ESCAPE_ROOM
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO

LOKALNO

Na Trgu kulture bo tudi letos drselo

Murska Sobota, 20.11.2015 ob 14:30  

Na Trgu kulture bo tudi letos za vse navdušence drsanja odprto drsališče, ki pa bo imelo še dodatno povezovalno vlogo.

https://www.ris-dr.si/

Podjetje Lucky Luka je v sodelovanju z mestno občino Murska Sobota začelo z izgradnjo ledene podlage, na Trgu kulture v Murski Soboti, kjer se boste ob decembrskih, hladnih dnevih lahko zabavali. Izgradnja drsališča prav tako vabi k skupni izgradnji ter sodelovanju. Lucky Luka vabi vse, ki želijo soustvarjati prijetno decembrsko vzdušje. Če imate kako zanimivo idejo ali iščete sezonsko delo, jim pustite sporočilo.

Poleg zabave na ledu si zastavljajo širši cilj. Z vami bodo poizkušali ustvariti vsaj 10 večjih prireditev na in ob drsališču, 10 športnih-animacijskih programov za vse starosti, po želji bodo vas učili profesionalenga drsanja, saj se s športom vsi člani bolj ali manj ukvarjajo profesionalno.

Vse aktivnosti imajo poudarek na medkrajevnem, medregijskem ter meddržavnem sodelovanju. Predstavljajo se tudi kot prostor poslovnega, družabnega dogajanja za mala in velika podjetja, z možnostja team buildinga. Drsališče ponuja tudi sezonska delovna mesta, ki zajemajo od fizičnih preprostih do animatorskih, tehničnih, skrbniških služb.

Vabijo vas k soustvarjanju pravljične zime, kot tudi zabavi ob ter na ledu.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

  Fotogalerija

  Komentarji

  1. gost
   20.11.2015 ob 15:41 gost občanka gost

   Naj bo drsališče, vendar v center mesta nikakor ne sodi. Drsajo vedno eni in isti, tisti, ki pač lahko in, ki znajo. Draslišče zavzame cel prireditveni prostor, kjer bi lahko bile priložnostne stojnice ali še kaj in tako bližje vsem občanom, ne samo drsalcem. Razen drsanja posameznikov se nič drugega ni dogajalo, niti glasbe ni bilo, razen iz lokalov. Torej , primernejša lokacija, kot je že bila nekoč v M. Soboti.

   9 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.11.2015 ob 17:47 nadrsanka gost

    Res je, veliko nas ne zna drsati, zato pa vsi nadrsamo v življenju. Jaz sem v tem, da nadrsam na vsakem koraku visoka umetnica.

    0 7 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.11.2015 ob 20:34 drsalec gost

    gost občanka - pa kaj je problem ka drsajo vedno eni isti tisti ki lahko in ki znajo. radi pač drsajo. če bi pa sami radi drasli pa komot pridete in prosite enega od animatorjev naj vam pokaže osnovne gibe s katerimi se v 1 uri sami naučite drsati. Gasba je bila vedno in to tako naglas da je vsak dan prisel eden od obcanov bližnjih blokov ter proso da se zmanjša glasnost.

    1 4 Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
   20.11.2015 ob 18:20 gost

   ja, narod de Jevšek drugo leto na kanal pelo, ker oživlja center mesta :(

   2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
   20.11.2015 ob 18:22 gost

   gost - gost občanka ja ka pe te vi delate na tun place, ka bi moglo prtednost meti pred drsališčon? Prireditev pozimi nega ka je recimo Soboško POLETJE

   4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
   20.11.2015 ob 19:37 biciklist gost

   tou si porinte v rit, bumbari soboški, tu bi raj napravli dom za starejše, - penzionere, itak celo leto tu nikoga ne vijdiš, eli pa šče vijdimo za 1. november 8.000.000 roužic

   1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  5. gost
   20.11.2015 ob 20:01 gost

   amen

   0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  6. gost
   20.11.2015 ob 20:06 gost

   samo drsalke so pa rejsan za en velki K sakšo leto...

   3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  7. gost
   20.11.2015 ob 20:08 gost

   eni bi radi meli pun center, pa nikše prireditve tan nesmi biti. To nejde fküp. Če vam smeta, ite kama na vas

   5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    20.11.2015 ob 23:17 black ops gost

    enostavno povedano enim pač nič ne paše in s tem ka nos stop kritizirajo se napunijo z življenjsko energijo......

    5 5 Prijavi neprimerno vsebino
  8. gost
   21.11.2015 ob 8:39 občan gost

   Komu lahko smeta drsališče? Le nekaj tečnih, nepotešenih bab se zmeraj napihuje.

   7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  9. gost
   21.11.2015 ob 10:06 gost

   gda si človek küjpi stanovanje v centri mesta si more vzeti v zakup ka v centri mesta nega mejra. što bi rad meo mer pa tišino ma za tou goričko. zaradi enih ka jin nonstop vse smeta nede sobota nigdar mesto ampak de vedno malo vejča vejs. drsališče ne sodi nikan drugan kak pa na trg kulture in glede na tou ka sigdar več lidij tou drsališče tudi dejansko uporabla bi bila selitev totalen promašaj. če de jevšek podlego pritiskon parih tečnih bab iz ovih blokov prek ceste si ne zaslüjži ka bi več biu župan. občina bi mogla sprejeti odlok ka posamezniki s svojimi pritožbami nemrejo vplivati na javni interes.

   8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  10. gost
   21.11.2015 ob 19:52 kocljeva gost

   To ne sodi v kocljevo ulico ker je nevzdržen ropot kričanje otroško cviljenje glasba in še kaj .Pa nisem upokojenka ampak je zelo moteče .Drsajo naj na BTC ali pri Obiji ali pa na kanali pri zapornicaj tam je tudi voda zastonj .Zadnji čas da se rešimo te brez vezne nadloge v središču mesta

   8 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  11. gost
   22.11.2015 ob 0:27 gost

   ti se tudi odseli nekan ven iz mesta ka se rejšimo takšne zatežene nadloge. ka pa avtoji ka se ti cejli den pa nouč po ulicaj vozijo, tou te ne mouti? upam ka neboš zahtevala ka se prepove vožnja z avtojami po mesti. po cejlon svejti majo takšna drsališča v centri mest. pogledni samo v avstrji v graci ali pa nan blie v bad radkersburgi. misliš ka je tan narod tak blesavi ka bi neka ka nosi pejneze okoliškin gostincon pa je v uporabi brezplačno za sakšoga stiro ven iz mesta? nej, samo v toj zabačenoj soboti je narod tak glupi ka se ne zaveda ka živi v mesti in v mesti nega tišine. što ščej tišino se naj odseli ven iz centra.

   3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    22.11.2015 ob 13:25 kocljeva gost

    - ( 0:27) Tij čondraš bloki in vse ostalo je bilo tü dosta prej kak to posrano drsališče .Nej si se še skukorekno ka smo že ževeli v kocljevi in kupili stanovanja .To dretje cvuiljenje in zejvanje sodi na kanal pri zapornicaj in amen in to smo desegnoli ka ide VÖ iz mesta ta na pašnjeke

    6 1 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    23.11.2015 ob 15:00 gorza gost

    - 0:27(...Tij boš če se včakaš tüdi mogoče zatežena nadloga .Ne primerjaj Avstrije z tem in onim .Za kaj pa v Avstriji majo vekše plače nej ka se zgledüješ po drsališči .Tij si še v kmici .Zadnji čas ka ide te cirkus in vij klovni ta k kanali

    5 0 Prijavi neprimerno vsebino
  12. gost
   22.11.2015 ob 8:53 maruša gost

   To ne spada v center resno naj naredijo v murini hali pa je porihtano vse.Mene tudi vse to moti zelo moti, ker nekateri pripeljejo otroke samo zato da se pol lahko na skivaj dobivajo in seksajo.Pol pa vse po celem mestu kondomi polni semena raztrešeni. Konc je trba naredit.

   8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  13. gost
   22.11.2015 ob 17:51 tutu gost

   Van nika ne paše. Neje vredi, kda nega prireditev oz.kda center smeta. Če pa se ustvarijo soboški dnevi ali pa drsališče pa je pa nej vredi, ker je glasno. Ja jezoš, bogi lidgej! Če kupiš na eni najbole prometnih ulic v MS stanovanje, te avtoji ne motijo, drsališče pa? Pa ka se eden zgoraj oglaša, ka so oni prlej kupili stanovanje kak pa so bila drsališča- ponavlan, živite v centri mesta! Kda ste kupili stanovanje, van je dalo misliti, ka se v varaši lejko marsikaj zgodi- tudi tropasovnica na kocljevoj , če trbej. Pa zaj recimo ka drsališča nede pa se na trgi kulture napravi nekšen božični sejem kak so v Avstriji pa Nemčije. Ka tou van verjetno tude nede pasalo, nej? De verjetno cuzanje vina z šalic preglasno...

   0 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    23.11.2015 ob 13:56 ms gost

    tutu ------ tij lejko cuzaš kaj dröjgo bole klobasi podobno .dosegli smo da drsališče ide vö iz varaša pa še kaj drüjgo de šlo iz trga kulture 100 %.Tüdi cesta de se zaprla to je sigurno že se dela na tem .Tam na kanali te lejko "cuzali " seksali do mijle vole in še in še tak ka te meli pestro zimo

    6 0 Prijavi neprimerno vsebino
  14. gost
   22.11.2015 ob 18:24 drsalec - indri gost

   isusek, isusek, polno mesto kondomov in to celo napolnjenih z semenčicami! Nej vridi stvar, aja sem pridejo hišni prijatelji, se poseksajo naskrivaj(wwc - eji), te pa idejo fajn na rundo spajdašon in njegovo, ki je prej bila last drugega, se fajn seksala, tako, dragi občani, tou trbej, tu se tudi fajn NADRSA, PA ŠE NE ZEBE NIČ. Pošteno, naj živi drsanje!!!

   8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  15. gost
   24.11.2015 ob 18:35 občanka gost

   Še marsi kaj de šlo iz kocljevega trga kulture .tüdi razne priredijtve za deco in vse ostalo ka se šemi tan .bomo dosegli svoje

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

  info_outline

  Opozorilo

  Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

  Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

  Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.