https://www.lust.si/domacija/?utm_source=pomureccom&utm_medium=banner&utm_campaign=dan-paradiznika-23&utm_content=728x90#dan-lustnega-pradiznika
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Velika vrnitev Machoja pa Mejkoga

Grad, 22.11.2015 ob 12:00  

Po dveh letih so vsi željni smeha do solz ponovno prišli na svoj račun. Kulturno društvo MIM je ponovno združilo moči s svojimi prijatelji in za vse strastne navdušence pristnega domačega humorja pripravilo kolaž novih zapletov in presenečenj, kar je vse prisotne popeljalo v popolnoma novo dimenzijo smeha.    

Macho in Mejke ste se na odru ponovno prelevila v različne vloge, ki so polni dvorani ljudi ustne kotičke popeljale vse do ušes,  oči pa orosile s solzami smeha. Na odru se njima je pridružila tudi dolgoletna soigralka Melita Maček, ki se je tokrat predstavila v popolnoma drugačni vlogi. MIM showa pa seveda ni brez edinstvene povezovalke Frančiške von Kozelin, v vlogi katere je Iva Gomboc še dodatno nasmejala zbrane v Kulturni dvorani Grad na Goričkem.


Tudi v tokratnem MIM showu so pripravili mnoga presenečenja, ki pa so zaradi narave predstave strogo varovana skrivnost. Povemo vam lahko le, da lahko pričakujete »puno smeja«. Naslednjo priložnost za odkritje skrivnosti imate že danes ob 17. uri pri Gradu na Goričkem, ko se bo prav tako v kulturni dvorani odvijala ponovitev MIM SHOW vol. 4.

OSTALE PONOVITVE PO DRUGIH KRAJIH:
sobota, 28. november 2015 - ROGAŠOVCI ob.20.00       
Predprodaja vstopnic: ŠTRUČKA in DOBRINA  

sobota, 5. december 2015 - CANKOVA ob 20.00 
Predprodaja vstopnic: KAVARNA VOGLER in PEK      

sobota,12. december 2015 - PUCONCI ob 20.00   
Predprodaja vstopnic: FILIP BAR in POTOVALNA AGENCIJA TRAVEL CLEVER           

sreda, 16. december 2015 - MURSKA SOBOTA ob 20.00           
Predprodaja vstopnic: GLEDALIŠČE PARK

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.11.2015 ob 0:42 humor gost

      no ja, rajši nemo nika pravo, ka se kume ne zamerim :=)

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.11.2015 ob 22:04 Miha gost

      Toplo in močno priporočan ogled: vrhunski show, Macho in Mejke pa multitalentejraniva dramskiva igralca, ki jima v pomurskon in še širšen okolji (trenutno) sigurno nema para! Bravo, dečki in ekipa!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.