https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Božična akcija Anina zvezdica že tretjič pri nas v Pomurju

28.11.2015 ob 8:00  

Spet je leto naokoli in tukaj je 3. Božična akcija zbiranja hrane z dolgim rokom uporabe za socialno ogrožene družine in posameznike v Pomurju...


Vesela bom, če boste objave tekom akcije delili naprej, da se Pomurje čim bolj seznani z akcijo. Ne delajmo razlik. Smo revni, bogati, uspešni, manj uspešni, vsi skupaj pa smo eno in verjetno imamo vsi cilj, da bo življenje slehernega kar se da najboljše.

Spet gremo v akcijo in želim si, da bo ta akcija še bolj uspešna. So bili padci in so vzponi. So zgodbe in so ljudje, ki se ti vtisnejo spomin. Vse to so družine, ki se žal spopadajo s težkimi situacijami. Žal smo takšnega časa, da nikoli ne vemo kdaj se nam življenje lahko obrne na glavo. Verjetno smo že vsi kdaj imeli krizo. Morda ne finančno, vsekakor pa kakšno krizo na drugem področju. V tistem trenutku smo vsi zagotovo potrebovali in si želeli nekoga, ki bi nam stal ob strani. Želim, da zaprete oči in si poskusite priklicati kako vam je bilo takrat, ko ste vedeli da se na nekoga lahko obrnete. Verjetno lepo! Marsikdo od naših družin nima nikogar in v takšnih trenutkih je lepo vedeti, da imaš vsaj nekoga, ki ti bo stal ob strani. V teh letih odkar smo popeljali Anino zvezdico v Pomurje smo vsekakor dokazali, da nam ni vseeno za druge. Zato hvala vsem, ki ste ob meni in ob nas. Vesela sem novih prostovoljcev, ki so res neverjetno zavzeti. Tako, da pozivam vse, da prispevate del sebe. Velikokrat slišim, "Joj za en izdelek ne bom šel, me bodo čudno gledali". Nikogar ne gledamo čudno. S to gesto boste naredili zgolj dobro! Če bi vsak prinesel en izdelek in če seštejmo celotno prebivalstvo v Pomurju, ah zbralo bi se ogromno...

Letos bo kar nekaj dodatnih lokacij in kmalu tudi dejavnost, katere bodo veseli otroci. Ob tem bi povedala, da v aktivnosti vključujte otroke. Otroci so tisti, ki izkušnje najbolj vrskavajo. Učite jih dobrih dejanj, ker le tako bodo tekom odraščanja pridobili vrednote, ki pomenijo več kot si mislite.

Naj povem, da nekatere zvezdice vztrajajo z mano že 3. leto in vesela sem, da to delajo z veseljem. Občutek je fenomenalen in dokler sami ne izkusite tega, ne boste verjeli.

Če si kdo želi na kakršnikoli način sodelovati, darovati itd... se mi naj javi na: amadea.gomboc@gmail.com 

  • Glavno zbirališče je v Murski Soboti: Cankarjeva ulica 60, 9000 Murska Sobota (poleg picerije Royal, nasproti OŠ 2 MS)

PET: 16.OOh do 19.00h 
SOB: 13.00h do 16.00h      

izjema: (28. 11)- 16.00 h-19.00 h- ta teden torej samo sobota!- Velja za Ms

Druge lokacije: 

Lokacije bodo po celotnem Pomurju  (lokacije vam javim še naknadno!) Vsi tisti, ki imate Facebook pa nas spremljajte na: https://www.facebook.com/aninazvezdicaprekmurje/?ref=hl Tu bom dnevno posodabljala dodatne lokacije v Pomurju.

Darujete lahko tudi v vozičke v Šparu, ki bodo nastavljene ob blagajnah. Tudi ta hrana bo romala za družine v Pomurju.  Letošnja novost je tudi pravljica Anina zvezdica, ki jo od 25.11.2015, najdete v vseh trgovinah Spar in Interspar. Več kot 70 % od nakupa knjig bo šlo za nakup hrane, ostali procenti pa so namenjeni za materialne stroške pravljice. Več o knjigi na: http://www.aninazvezdica.si/index.php?id=pravljica

PODAJTE SVOJO DLAN!

SE VIDIMO, obvestite tudi svoje prijatelje

Amadea Gomboc, vodja izpostave Anina zvezdica Pomurje

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.12.2015 ob 11:21 gost

      ne brišite dobre komentarje, ka van krijvo za župane, či se od njij slabo pijše, resnica jako, jako bolij

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.