https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Mišo Kontrec združil moči s sinom Dominikom

29.11.2015 ob 13:30  

Nekdanji član Lange Mišo Kontrec, ki se je lotil samostojne kariere, je v pesmi Od Prekmurja do Balkana združil moči s sinom Dominikom.

"Za svojega sina sem si vedno želel, da ne bi hodil pred menoj, ker bi mu morda ne bi mogel slediti, niti ne da ne bi hodil za menoj, ker ga morda ne bi mogel voditi. Vedno sem si želel, da bi hodil ob meni z ramo ob rami. Srečen sem, ker nama to danes uspeva. Prav zaradi tega sva uspela združiti moči tudi v glasbi. Ker pa je v slogi moč je nastala najina prva skupna pesem Od Prekmurja do Balkana," je povedal Mišo Kontrec.

Besedilo je napisal Rok Vilčnik, glasba in aranžma pa je delo Miša Kontreca.

 VIDEO:

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.