https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Panvita Pomgrad - SIP Šempeter

6.12.2015  
Včeraj so odbojkarji Panvite Pomgrada v tekmi 11. kroga 1. DOL za moške v Murski Soboti v športni dvorani OŠ I pred okrog 150 gledalci premagali SIP Šempeter s 3:2.

Panvita Pomgrad je zabeležila četrto zaporedno zmago, a se je morala zanjo potruditi bolj, kot je marsikdo pričakoval, kajti Šempetrani so se izkazali kot enakovredni tekmec. Zahtevno tekmo so bolje začeli domači odbojkarji, ki so si odločilno razliko priigrali do drugega tehničnega odmora (16:11). Te prednosti zatem niso več spustili iz rok. Domači igralci so odlično delovali tako v sprejemu, kot v napadu, ki je bil v tem brezhiben, za povrh pa so svoje še dodali v bloku ter tako povedli z 1:0 v nizih. Drugi niz se je začel podobno z vodstvom domačih s (15:11), ki pa so ga gostje hitro izenačili na (16:16) ter ga na koncu dobili z (22:25). Za tem je sledil tretji niz v katerem so domačini povsem nadigrali goste, kajti dopustili so jim vsega 13 točk ter ga dobili s (25:13). Četrti niz je bil najbolj dramatičen in izenačen od vseh, ki so ga gostje dobili s tretjo zaključno žogo (26:28). Peti niz so z vodstvom začeli gostje a to je bilo tudi vse, kajti hitro je sledil močen dvig tempa domačih igralcev in po menjavi strani pri izidu (8:6) na svoj servis tudi odločili tekmo.
 
Panvita Pomgrad - SIP Šempeter 3:2 (25:20, 22:25, 25:13, 26:28, 15:9)
 
Točke so dosegli:

Panvita Pomgrad: Pečnik, Šmitran 5, Pelemiš 15, Detela 4, Rojnik 16, Flisar 13, Bogožalec 30, Grabar, Drvarič 2, Fridrih, Menih.
SIP Šempeter: Marovt, R. Zupanc 8, Robida 12, Oder 7, Pokeršnik 24, Majer 1, Markovič, G.Javornik 15, S.Javornik, Vrhunc 3, Hrastovec.

Več fotografij nejdete v spodnji fotogaleriji:

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.