https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Mladi nogometaši NK Planika Turnišče odlični na mednarodnem turnirju

8.12.2015  

Minulo soboto so se mladi nogometaši selekcije U-10 NK Planika Turnišče udeležili mednarodnega malonogometnega turnirja NK Rudar 2015, ki je potekal v Murskem Središču na Hrvaškem. Mladi upi NK Planika Turnišče so na turnirju odigrali sedem tekem in vse tekme zmagali.

 

Še posebej pohvalno je dejstvo, da po rednem delu igre niso prejeli nobenega zadetka. V polfinalu so se pomerili z ekipo domačega nogometnega kluba Rudar 2 in tekmo po izvajanju šestmetrovk zmagali z rezultatom 5:4. V finalu jih je pričakala ekipa NK Rudar 1, katero so prav tako po streljanju šestmetrovk premagali z rezultatom 3:1 in tako zasedli zasluženo prvo mesto. Na turnirju je sodelovalo 18 ekip in že tretjo leto zapored je zmaga pripadla mladim nogometašem NK Planika Turnišče. Za najboljšega vratarja turnirja je bil izbran vratar NK Planika Turnišče Niko Draškovič. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.12.2015 ob 18:44 gost

      Ka nouvoga v MURI.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.12.2015 ob 18:37 krilni luzer gost

      rešitelji turniškega nogometa, daj mogli špilati pa ne čuječ za nji, kak mnogo generacij, pridejo super treneri ali se dovozijo nogometne velesile od drugod, tej pa pristanejo pri veteranih nk turnišče, itak ži od rojstva špilajo ti "nogommet"

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.12.2015 ob 16:52 Realist gost

      Pušite kurac hejteri..po trnišči se zgleduvlejo druge ekipe kak se dela z selekcajami ipd. tudi mura se zgleduvle po njih pa prosijači za igralce ;) ta vaša mura že vsen tak na kurac ide zato ka mislite ka če za muro navijate te drugi klub ne obstaja..seronje

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.