https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Panvita Pomgrad na turnirju srednjeevropske lige v Zagrebu zabeležila dva poraza

30.12.2015  

Odbojkarji Panvite Pomgrad se te dni mudijo v Zagrebu, kjer tekmujejo na drugem turnirju srednjeevropske lige. V dveh tekmovalnih dneh so se med sabo pomerile ekipe Panvita Pomgrad, domačin Mladost Zagreb in ACH Volley, oba nasprotnika pa sta bila za soboške odbojkarje premočna.


Murskosoboški odbojkarji Panvite Pomgrad so v Zagreb, kjer so z domačo Mladostjo odigrali prvo tekmo turnirja, ki ga gosti hrvaška prestolnica, pripotovali z dvema porazoma - najprej so klonili proti Hypo Tirolu Innsbrucku, nato še proti Calcitu Volleyballu -, želeli pa so si boljšega odpora proti tokratnim tekmecem. Tudi tokrat pa jim to žal ni uspelo.

Panvita Pomgrad vs. ACH Volley  1:3

20:25, 25:23, 21:25, 24:26

Točke za Panvito Pomgrad so dosegli: Bogožalec 18, Pelemiš 16, Rojnik 9, Flisar 8, Šmitran 5, Detala 4, Drvarič 1

Tudi odbojkarji Mladosti Zagreba so na prvi tekmi drugega turnirju srednjeevropske lige premagali Panvito Pomgrad s 3:2 (25, -18, -25, 23, 9).

Mladost Zagreb vs. Panvita Pomgrad  3:2

25:23, 18:25, 25:27, 25:23, 15:9

Točke za Panvito Pomgrad so dosegli: Bogožalec 22, Flisar 17, Pelemiš 16, Šmitran 6, Detala 5, Kvas 3, Rojnik 3

Soboški odbojkarji so s tekmovalnim delom na turnirju zaključili, danes pa se bosta med sabo pomerili še ekipi Mladost Zagreb in ACH Volley. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.