https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Hrvati napovedujejo konkurenco lendavskemu Vinariumu

13.01.2016 ob 7:42  

Potem ko Vinarium privablja številne obiskovalce od blizu in daleč, o izgradnji še višjega razglednega stolpa razmišljajo tudi sosedje Hrvati. Stal naj bi le 20 kilometrov od lendavskega.


Stolp, ki naj bi ponujal razgled v kar pet držav, in sicer Slovenijo, Madžarsko, Avstrijo, Hrvaško in Slovaško, nameravajo postaviti na »Madžerkinem bregu« v občini Štrigova, poroča Lendavainfo.

Za stolp naj bi že izbrali lokacijo, ki so jo pridobili od dveh vinarjev, komunalno infrastrukturo in spremembo prostorskega načrta bo uredila občina Štrigova, preko Medžimurske županije pa naj bi se prijavili na razpis hrvaškega Ministrstva za turizem.

Zasnovo stolpa naj bi uredil znani čakovski arhitekt Bojan Perhoč, ob tem pa Hrvati obljubljajo, da bo njihov stolp še atraktivnejši od lendavskega, ki ponuja razgled »le« v štiri države.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.01.2016 ob 9:49 gost

      V Lendavi pa du toga podirali ka je premalo obiskovalcev

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.01.2016 ob 17:18 pf&+ gost

      Gost: si ti eden tistih kateri ne želiš, da se Lendava turistično razvija. Ali te je sama faušarija ? Ni te sram, da mlatiš po svojem kraju. Namesto, da bi vsi skupaj poskrbeli, da bi se Lendava in okolica čim prej izvlekla iz revščine. Da bi se mladi vračali nazaj in ne odhajali v druge kraje. Da bi dobili industrijo in mesto zaposlitev mladi. Če bodo tako kot si ti vladali in vodili Lendavo se nam ne piše dobro. Tudi mi bomo začeli razmišljati o prodaji premoženja v Lendavi in selitev v druge kraje kjer ni toliko faušerije. Ostali bodo taki kot si ti.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.01.2016 ob 17:24 gost

      Dokler bodo zupanovi zeti pa snehe zaposleni na glavnih polozajih,tak dolgo se več nihče ne bo vračal nazaj v Lendavo!

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.01.2016 ob 18:37 gost dva gost

      Lendava se ne bo nikoli razvijala, kot se že tudi do sedaj ni. Ob tem in zakaj je temu tako, pa se morajo zamisliti njeni prebivalci in se ne toliko deliti na dve strani. Ozirati se je treba proti zahodu in ne vzhodu. Sicer je pokrajina lepa in nudi veliko potencialov.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.01.2016 ob 10:05 kodila gost

      pf&. Saj daleč od tega, da bi človek rekel, da si eden od prisklednikov. Tvoj stavek: da bi vsi skupaj poskrbeli............je totalno mimo. Tukaj tega, da bi vsi skupaj ni. Ali bo župan ali nihče. Takšen je ego nekaterih. Kolko slišim, nekaj vidim, se z gospodom absolutno ne da delati. Kako se temu reče, si razloži sam. Obstajajo strokovni izrazi. Dokler se bo samo šminkalo, ne bo nič, popolnoma nič. Skopiraj si ta post in si ga preberi na koncu mandata. Če si pa ti tak pameten, pa stopi skupaj s svojimi (tvojimi) somišljeniki, pa nekaj naredite.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.