https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Donacije KiK-a so se razveselili tudi pri ŠD Bogojina

Bogojina, 15.1.2016  

V sklopu akcije "Spravimo otroke z ulice" je največji evropski tekstilni trgovec, nemški KiK Textilien, prvič podaril nogometne drese za vse starosti. Razveselili so se je tudi pri Športnem društvu Bogojina.

Gre za največjo donacijo v slovenskem nogometu, samo v Pomurju je nogometne drese prejelo okoli deset klubov in društev. Le-ti so prejeli drese iz clima cool materiala in vsebujejo zgornji in spodnji del, nogavice in športno torbo po skupini igralcev.  Eden od prejemnikov je tudi Športno društvo Bogojina.

"Donacije podjetja KiK smo se v ŠD Bogojina zelo razveselili, saj smo z njo opremenili kar tri mlajše selekcije in veterane. Zahvaljujemo se podjetju KiK in mu čestitamo za zanimivo in dobrodelno tržno potezo, ki bi jo veljalo posnemati, saj majhne sredine le stežka zagotavljajo enakovredne pogoje za vse selekcije. Verjamem, da bo podjetje KiK s tem pridobilo številne simpatizerje in nove stranke, saj ljudje znajo ceniti družbe, ki vlagajo v okolje v katerem ustvarjajo," nam je povedal predsednik ŠD Bogojina Bojan Kocet.

Prva prodajalna KiK je bila odprta leta 1994 v nemškem Düsseldorfu, danes pa KiK posluje v več kot 3260 poslovalnicah v Nemčiji, Avstriji, na Češkem, v Sloveniji, na Hrvaškem, na Poljskem in Slovaškem in zaposluje skoraj 22.000 delavcev.

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.