https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pestra ponudba delovnih mest ta hip v Pomurju

20.01.2016 ob 7:00  

Za vas smo pregledali seznam prostih delovnih mest, objavljenih na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje.


V Domu starejših Lendava iščejo bolničarja – negovalca, pripravnika. Ponujajo delo za polni delovni čas, in sicer za obdobe šest medecev. Prijave lahko pošljete do 23. januarja.

V Vrtnarstvu Kurbus na Meleh zaposlijo cvetličarja. Ponujajo zaposlitev za polni delovni čas za obdobje treh mesecev z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Prijavite se lahko do 21. januarja.

Dom Kuzma išče diplomiranega fizioterapevta, kateremu nudijo zaposlitev za polni delovni čas, zaposlili pa ga bodo za nedoločen delovni čas. Prijave sprejemajo do 28. januarja.

Osnovna šola Kapela pa išče drugega strokovnega sodelavca v 1. razredu osnovne šole. Zaposlitev ponujajo do 30. junija letos, prijavite oziroma pokličete pa jih lahko še danes.

Za delo v specializirani prodajalni z zdravili BioLek v Ljutomeru pa te dni iščejo dva farmacevtska tehnika. Ponujajo zaposlitev za polni delovni čas za 15 mesecev, ali pa zaposlitev za skrajšan delovnik za obdobje 12 mesecev. Prijave so možne do 2. februarja.

Podjetje BP Blister Pack iz Odrancev išče konstrukterja. Kandidati se lahko prijavijo do 1. februarja.

Kozmetični tehnik pa lahko zaposlitev dobi v podjetju Kozmetične storitve Igor Pelcar s.p. na Kuzmi.  Kandidati se lahko potegujete za delo s skrajšanim delovnim časom za obdobje šestih mesecev. Prijave zbirajo do 27. januarja.

Podjetje Paradajz iz Renkovcev išče prodajnega referenta. Ponujajo zaposlitev za polni delovnik za obdobje enega meseca. Kandidati se lahko prijavite do 26. januarja.

Arcont iz Gornje Radgone pa v teh dneh išče programerja za vzdrževanje in razvoj informacijskega sistema. Kandidati, ki želite kandidirati za omenjeno delovno mesto za polni delovnik za obdobje treh mesecev, lahko prijave pošljete do 29. januarja.

Dvojezična osnovna šola v Lendavi išče učitelja razrednega pouka. Ponujajo zaposlitev za polni delovni čas za obdobje 21 mesecev, od kandidatov pa med drugim pričakujejo tudi znanje madžarskega jezika. Prijave so možne do 22. januarja.

Kmetijska zadruga Metlika z.o.o. razpisuje delovno mesto za vodjo prodajnega centra. Izbranemu kandidatu ponujajo zaposlitev za polni delovnik za obdobje šestih mesecev, prijave pa zbirajo do 21. januarja.

Druga prosta delovna mesta

Poleg izbranih delovnih mest, lahko ta hip zaposlitev v Pomurju najdejo tudi kuhar –mojster žara, pico pek, pripravljalec kebaba, radiološki inženir, srednja medicinska sestra, telefonski operater, vzgojitelj predšolskih otrok, zdravnik, natakarji, čistilke, elektroinštalaterji in drugi. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.01.2016 ob 9:37 programer gost

      20 lidij se zaposli(itak so že dobili službo,( razpis je samo papirologija), lelnari, pa čistilke tou je itak vse na čarno, Tako je brezposelnost v Pomurju rešena, pestre so pa vaše glavi na zavodi, vi bi morali zaposlovati in predlagati, tako ste to počeli pred dolgo - dolgo leti, sedaj pa pazite, da se vam stolčki ne ohladijo

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.01.2016 ob 10:16 smrkci gost

      Ja ponujate nam mačka v žaklju,ko prideš na razgovor v podjetje ali s.p potem te vprašajo kdo si,če te ne poznajo potem nimaš kaj tam iskati,ali če si pa delavni invalid potem ti pa rečejo da oni ne zaposlujejo invalidov in da nikjer ne dobiš dela ali službe.Mlade zavod zavaja in podjetja ter s.p,naprimer šest mesecev ga ima potem ga pa odpusti in z zavoda vzame drugega,to je pravo tajkunstvo da z mladimi in z nami,ki še imamo delati 5,10,15,let trgujejo,kot z sužnji,tako delajo vsa podjetja s.p zavod za zaposlovanje in politika pa podjetjem in s.p pri tem ustrezno pomaga.Nijhče v tej izropani državi ne pomaga pri zaposlitvi delavcem ki še imajo do pokojnine delati 5,10,15 let naj manj pa delavnim invalidom na delavne invalide je politika in zavod za zaposlovanje pozabila, verjamem pa da jih boli kurac za delavne invalide,če do zaposleni ali če do preživeli.V tej izropani državi vsi tako politika,kot zavod za zaposlovanje in vsa podjetja in s.p lažejo in na veliko kradejo.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.01.2016 ob 11:01 za vlado ničvrednež gost

      Slovenec sem. JAMRAM, KER MI JE DRŽAVA VZELA SLUŽBO - pomoč Muri brez kontrole, kot v vseh primerih. Rešili ste Lukančičevo začasnih dolgov, kam bi sicer dala denar. G. Cerar , najdite rešitev zame.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.01.2016 ob 11:55 gost

      Pa ka ste nouri eni, vej špa kakšna vlada de van službe iskala? San si najdi službo. Če je nega v Prekmurji se odseli ta ge je služba za tejbe. Najležej je doma sideti pa srati prek države pa vlade ka van ne da službe. En moj pajdaš je lani doubo služno na gorenjskon pa se je prvo on spakejro, za par mejscov pa še cejla familija, ka si je tudi žena tan najšla službo. Hišo kero so tu meli davlejo zdaj v najem, ob priliki jo pa odajo. Tak lepou je tou enostavno, če se malo pobrigaš za sejbe. Gda de van že ednouk jasno ka v Prekmurji več nede nigdar nikših večjih fabrik ka bi na velko zaposlovali. Zdignite tej vaše manjaste riti, odajte stanovanja in kuče pa ite ta ge je delo pa ge te lejko normalno živeli.

      6 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.01.2016 ob 11:59 kmet gost

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.01.2016 ob 10:32 Sljuzbe in delo gost

      Slujzbo je tude drugje zmetno dobiti. Kakso koli. Saksi se more po svoje znajti. Vse cestitke tisten ka jin uspe!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.