https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Fašenk v Gornji Radgoni tokrat s Parnim valjakom

03.02.2016 ob 13:59  

Študentsko-mladinski klub Klinka iz Gornje Radgone tudi letos prireja »Edini pravi Fašenk«. Tudi letos vabijo na pustovanje na sejmišče v Gornji Radgoni, in sicer že v petek, 5. 2. 2016, od 20. ure dalje.

 

Kot pravijo organizatorji, letošnjega odštekanega pustovanja ne smete zamuditi, saj bo še bolj glasno, še bolj pisano in še bolj mastno od krofov. Kot vedno, bodo tudi letos izbrali najboljše in najbolj izvirne maske ter jih lepo nagradili.

Hala bo ogrevana, prav tako bo na voljo garderoba, kjer boste lahko pustili vse kar ne spada h kostumu princeske, zajca, superjunaka ali indijanca.

Maškare bo zabaval bobnar Simon Škrlec, ki ga nekateri poznate iz oddaje Slovenija ima talent, ogrevali se bomo ob ritmih glasbene skupine Proti toči – proti poledici in se znoreli ob zvokih Parnega Valjaka.

Cene vstopnic v predprodaji za člane ŠMK Klinka znašajo 6€, za ostale pa 8€. Na dan dogodka  bodo vstopnice za vse po ceni 10€.

Vstopnice v predprodaji lahko kupite na naslednjih prodajnih mestih:

- Gornja Radgona:

•             Pisarna ŠMK Klinka (vsak petek in soboto, med 17.00 – 18.00) in

•             Mladinski center Gornja Radgona

- Radenci: Zdravilišče Radenci, recepcija  Hotel Radin****

- Murska Sobota: Klub prekmurskih študentov, http://www.kps.si/

- Zg. Konjišče: Fit Time Fitness, Andreja Zrnič

- Lenart: Študentski klub Slovenskih goric, http://sksg.org/

 

Več podatkov o dogodku lahko najdete na www.klinka.si/fasenk  ali na facebook dogodku https://www.facebook.com/events/448243668711809/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.02.2016 ob 17:49 gost slovnica gost

      Pisec članka, kak se sklanja valjak? V šolo, nej pa pisat članke.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.02.2016 ob 14:57 gost eden gost

      Ka ne čitate svojih člankov? Eni vaši pišejo, kak, da bi nikdar nej v šolo odili, ali so pa meli tak slabe učitele, gnesden je takših dosta. Pa vseeno, preverite, komi date pisati članke.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.02.2016 ob 12:47 petanjci gost

      Štajarci so že tak in tak kak fašenki nej se njin trbej delati

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.