https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V nedeljo dobrodelni koncert za otroke, ki potrebujejo zdravljenje v tujini

19.02.2016 ob 8:30  

Društvo Zvezdni otroci, ki finančno pomaga staršem otrok, ki potrebujejo zdravljenje v tujini, organizira v nedeljo dobrodelni koncert. Izkupiček koncerta, ki bo potekal 21.2.2016 v športni dvorani Osnovne šole III Murska Sobota s pričetkom ob 18 uri bo v namenjen otrokom, ki rabijo zdravljenje v tujini.

 

Prireditev bo vodil Miro V. Kodrič, udeležila pa se je bo tudi aktualna MISS Slovenije 2015 Mateja Kociper. Za obiskovalce so pripravili tudi nagrade, ki jih prispeva Planinski dom Obrtnik - Tojzlov vrh, Gaj nad Mariborom.

Nastopili bodo:

- skupina Gadi

- Saša Lendero

- skupina Skater

- Vokalni Band Kreativo

- pevka Moira s skupino Moirissimo

- Miran Rudan

- Duo Catara

- Mark Tivadar

- Damjan Murko

- Stela Tavželj Ter

- Otroci OŠ IV Murska Sobota.

Vstopnice na prodaj v predprodaji po le 7 evrov preko sistema mojekarte.si ter na naslednjih prodajnih mestih v Pomurju: Kompas Pomurje d.o.o., Petrol BS Murska Sobota, Žnider’s PE Murska Sobota, Travel Clever, OMV Murska Sobota, OMV Gederovci, Petrol BS Martjanci, Petrol BS Kuzma, Petrol BS Rogašovci, Petrol BS Cankova, Petrol BS BeltincI, Petrol BS Odranci, Petrol BS Lendava, Petrol BS Lakoš, v glavnem na vseh bencinskih servisih Petrol in OMV po Sloveniji! Opozorilo: ob nakupu vstopnice na BS Petrol prodajalca opomnite, da je vstopnica na prodaj preko sistema mojekarte.si!

V društvu si želijo, da bi koncert postal tradicionalen, saj je vedno več  otrok, ki jim slovensko zdravstvo zaradi nezmožnosti zdravljenja ali  nezaupanja staršev v zdravstveni sistem v sloveniji pošilja v tujino  (otroška srčna kirurgija, fantek rene in njegove nogice.....). 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.