https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Dan več za odbojko

Kdaj: Ponedeljek, 29.02.2016 ob 18:30

Kje: Radenci, Športna dvorana Radenci

Vljudno vabljeni vsi ljubitelji športa na »DAN VEČ ZA ODBOJKO«, ki se bo odvijal dne 29. 2. 2016, med 18.30 in 22. uro v Večnamenski športni dvorani Radenci.

Leto 2016 je posebno - na voljo imamo dan več! Pod okriljem CEV (Evropske odbojskarske zveze) bo 29. 2. 2016 potekala kampanja »OneDayMore4Volleyball« po vsej Evropi. S tem bo postavljen nov mejnik v športu, saj se izziva, da bi na isti dan v prav vseh evropskih državah potekale odbojkarske aktivnosti kar največ otrok, mladine in odraslih tekmovalnih in rekreativnih skupin, do danes ni lotil še nihče. V Radencih se bodo na 6 ekshibicijskih tekmah, s tekmovanjem do 29 točk, predstavile vse mlade selekcije deklic in dečkov, ki trenirajo in tekmujejo pod okriljem OK Radenci. Prav tako bodo nastopili v odbojkarski preizkušnji tudi drugi športniki, svoj pečat pa ji bodo dodali tudi gospodarstveniki in politiki iz naše občine. Za konec bodo ekshibicijskih 29 točk odigrali še člani OK Radenci in člani odbojkarske sekcije Blok & Batina.

Vljudno vabljeni na praznik ODBOJKE!

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.