https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Elektro Maribor išče 94 novih sodelavcev

25.02.2016 ob 19:29  

V družbi Elektro Maribor bodo za obdobje od aprila do decembra zaposlil 94 novih sodelavcev.

V družbi Elektro Maribor d.d. bodo za realizacijo načrtovanega delovnega procesa investicijsko gradbenih del v letu 2016 zaposlili 94 sodelavcev za določen čas, v obdobju od aprila do decembra letošnjega leta. Z razpisom iščejo 55 monterjev, 14 voznikov strojnikov, 1 tesarja, 2 zidarja in 22 pomožnih delavcev.

Nove sodelavce bodo zaposlili na območnih in storitvenih enotah Elektra Maribor, in sicer v Mariboru, Slovenski Bistrici, Ptuju, Gornji Radgoni, Murski Soboti in Ljutomeru.

Razpis je objavljen na Zavodu za zaposlovanje – Podravje in Pomurje in na spletni strani www.elektro-maribor.si. Vloge se zbirajo do vključno 29. 2. 2016.

Neposredna povezava na razpis je objavljena TUKAJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.02.2016 ob 23:11 minimalec gost

      Slovenska klasika. Za določen čas in minimalca se išče nekvalificirano delovno silo. Gubernija Slovenistan!

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.02.2016 ob 9:27 Insider gost

      Gost-minimalec, nimaš prav. Plače so nad povprečjem, redkokdaj pod 1000,00 Eur (neto). Vsako leto jih zaposlijo za določen čas, da pokasirajo sredstva od države, nato pa jih za tri mesece pošljejo na zavod. Ta krog ponavljajo že nekaj let. Če je to zakonito, ne vem. Na žalost pa je razpis samo formalnost, je že vse zasedeno.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.