https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Gledališče KU-KUC: Živ žav

Kdaj: Sobota, 19.03.2016 ob 10:30

Kje: Lendava, Gledališka in koncertna dvorana Lendava

Gledališče KU-KUC: Živ žav, otroška predstava

Igrajo: Urška Raščan (pujsa Vita), Luka Slavic (pujsa Vita), Miša Gerič Špacapan (zajček Mini)

Pujsa Vita, zajček Mini in prijatelji gledalci pripravljajo zabavo za rojstni dan. Ob napetem dogajanju spoznavajo pomen zdrave prehrane za rast, igro in otroško energijo.

Predstava je na zabaven način izjemno poučna, saj nazorno prikazuje znan zajčji pregovor » … ČE ZAJTRK IZPUSTIMO, ZA SVOJ ROJSTNI DAN ZBOLIMO«.

Zapomnili si jo boste po pristni komunikaciji s publiko, nenavadni usodi treh 300-gramskih čokolad in odlični avtorski glasbi.

Cena vstopnice: 2 EUR

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.