https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pomurski gasilci v Črenšovcih podelili pokala najboljšim v spajanju sesalnega voda

Črenšovci, 07.03.2016 ob 9:15  

V soboto zvečer je v Črenšovcih potekalo gasilsko tekmovanje v spajanju sesalnega voda za prehodni pokal Pomurske regije. Ker je bilo to tekmovanje zadnje v tej sezoni, sta bila podeljena tudi pokala najboljšima članskima ekipama.


V Črenšovcih slavili Korovci in Žižki

Na zadnjem tekmovanju te sezone se najbolje izkazali člani PGD Korovci, drugi so bili člani PGD Žižki, tretji pa PGD Zenkovci.

Med članicami so se v soboto najbolje izkazale gasilke PGD Žižki, ki so v finalu premagale gasilke iz Gančan. Tretja je bila gasilska ekipa iz Bodonec.

Skupno slavili gasilci iz Korovec in gasilke iz Bodonec

Seštevek tekmovanj te sezone pa je prinesel tudi zmagovalce, ki so domov odnesli prehodni pokal. Tokrat je med člani lovorika pripadla gasilcem iz Korovec, drugi so bili PGD Sovjak, tretji pa PGD Zenkovci.

Med članicami so se v spajanju sesalnega voda skupno najbolje izkazale gasilke iz Bodonec, druge so bile članice iz Žižkov, tretje pa pertočke gasilke. 


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.