https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Pomurski judoisti uspešni na državnem prvenstvu v Gorišnici

8.3.2016  

Judoisti pomurskih judo klubov so se udeležili državnega prvenstva, ki se je odvijalo v soboto v večnamenski športni dvorani v Gorišnici. Organizator tekmovanja je bila Judo zveza Slovenije in Judo klub Gorišnica. V starostni kategoriji U16 (mlajši kadeti/nje) se je tekmovanja udeležilo 146 tekmovalcev iz 33 klubov in 108 tekmovalcev iz 22 klubov pri članih.

Judo klub Lendava je dosegel naslednje rezultate:

2. mesto  Kulčar Vita (-44 kg)

7. mesto  Mlinarič Nejc (-66 kg)

7. mesto  Markoja Jure (-73 kg)

Judoisti Judo Kluba Murska Sobota so dosegli naslednje odlične rezultate:

· U16

3. mesto David Žido do 42kg

3. mesto Vid Lunežnik do 46 kg

Rezultati Judo kluba Klima center Tratnjek Beltinci pa so sledeči:

Ml. kadeti:

Benjamin Kerman je osvojil 9. mesto do 73 kg

Člani:

Marko Žgajner je osvojil 3. mesto do 90 kg.

Tekmovanja se je udeležil tudi sodnik klubov JK Štorkljice, JK Turnišče in JK KCT Beltinci BRANKO MENIČANIN-MIČO. Zaradi odličnega sojenja je bil Branko Meničanin izbran za sojenje 2 finalnih borb ( do 52 kg in do 78 kg članice).

Več fotografij v galeriji spodaj.......

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.