https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Turniški strelci v Zrečah ekipno osvojili zlato

Zreče, 8.3.2016  

Člani Strelskega društva Štefan Kovač Turnišče so v Zrečah na mednarodni tekmi, 3. momorialu Vladimirja Kebra ekipno osvojili zlato medaljo.


Minuli vikend je strelsko društvo Slovenske Konjice pripravilo tekmovanje s streljanjem z zračnim orožjem – 3. Memorial Vladimirja Kebra. V soboto je potekalo tekmovanje s serijsko zračno puško za mlajše kategorije in odprto tekmovanje za vse starostne kategorije, ter streljanje z zračno puško. V nedeljo je potekalo tekmovanje s standardno zračno puško. Tekmovanje je potekalo v športni dvorani Zreče.

V tekmovanju članov s standardno zračno na 10m je posamezno slavil Anže Presterel (SD Triglav Javornik), drugo mesto je zasedel Žan Kelenc (SD Črenšovci), tretje mesto je pripadlo Robiju Markoji (SD Štefan Kovač Turnišče).

Ekipno zmago so slavili strelci SD Štefan Kovač Turnišče v zasedbi Robi Markoja, Tadej Žalik in Uroš Maučec. Drugo mesto je zasedla ekipa SD Kamnik, kot tretja se je uvrstila Ekipa da te skipa grin čutko.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.03.2016 ob 16:36 žigo gost

      jebenti, ka delajo, rasturavlo svejt, samo nihče za nji nevej

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.