https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Soboške ritmičarke uspešne na prvi tekmi nove sezone

Ljubljana, 9.3.2016  

Ritmičarke DŠR Murska Sobota, so se uspešno podale v novo sezono. Njihova prva tekmovalna izkušnja je zelo pozitivna, udeleženke so prikazale zelo lepe sestave in glede na prvo tekmovalno izkušnjo so dosegle odlične uvrstitve.


Ritmičarke DŠR Murska Sobota, so se v nedeljo, 6.3.2016 udeležile prve prvenstvene tekme skupinskih sestav v ritmični gimnastiki, v novi sezoni. Prvič je tekmovanje ritmične gimnastike potekalo v novem Gimnastičnem centru, v Ljubljani, v dvorani zgrajeni izključno za potrebe gimnastike. Tekmovanja so se udeležile mlajše deklice Živa Sukič, Kejša Štertak, Taja Babošek, Maša Farič, Tiara Baranašič in Anika Banfi ter deklice Sara Bertalanič, Zara Bertalanič, Alja Banfi in Hana Rep.

Prva tekmovalna izkušnja za dekleta je bila uspešna, sestave, ki so jih prikazale pa lepe. Mlajše deklice so v sestavi brez rekvizitov dosegle 9. mesto. Deklice pa so bile s tekmovalno sestavo z dvema žogama uvrščene na 13. mesto. Ritmičarke so na tekmovanju spremljale trenerke Anica Djordjević, Jasna Djordjević in Monika Lončar. Ta dogodek v Ljubljani je bil za dekleta odlična izkušnja, še več pa si jih bodo nabrale na bodočih tekmovanjih v tekočem letu.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.03.2016 ob 12:29 morello gost

      Tata are cancer. Daca puteti sa ma ajutati... Imi e greu sa fac asta, dar n-am alta solutie. IBAN: RO36INGB0000999902507810 Titular ING: Tanase Adrian Alexandru Bitcoin: 1DJqBoozS5VJrVaugWiDdzib8tPWm28dtB

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.