https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Lendavi ob dnevu žena za vse ženske pripravili večer razvajanja

Lendava, 10.03.2016 ob 14:00  

V torek, 8. marca je v hotelu Elizabeta v Lendavi potekal glasbeno razvedrilni program v organizaciji Krščanske adventistične cerkve. Naslov « Samo zate« je osebno vabil hčere, sestre, matere, babice, tašče, sestrične in prijateljice na večer razvajanja za dušo.

Dvorana se je napolnila in še preden so obiskovalke sedle, jih je na stolu čakalo presenečenje: vabilo na naslednji dogodek in tudi unikatni prtički, ki so jih v ta namen izdelali v Varstveno delovnem centru Lendava. Po nagovoru krajanke Martine Miljuš so obiskovalke prisluhnile božajočim in poskočnim zvokom kitare, iz katere je zvoke izvabljal prof. Dušan Stojanovič ter prozi in poeziji krajevnih umetnic Olge Paušič, Rozike Gojič in Verone Avguštin.

Vse to je navzoče umetelno zazibalo v globine razumevanja ženskega srca in občutja. Tudi glavna misel Jelene Ostojić Jović, ki je kakor zlata nit povezovala dele programa, je govorila o razvoju ženskega pogleda same nase in vodila k odgovoru na vprašanje, kdo je ženska. Sklep večera je bil, da je bila ženska ustvarjena čudovita, močna in očarljiva. Večer se je zaključil s prijetnim kramljanjem ob prigrizkih in željo, da se snidenja nadaljujejo.

Foto in tekst: Hotel Elizabeta

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.