https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Lemerju čestitali ženskam ob njihovem prazniku

Lemerje, 13.03.2016 ob 7:15  

Prijetno druženje, ples in klepet je minulo soboto odmeval iz Vaško gasilskega doma v Lemerju. Kot vsako  leto, so se tudi letos vaščani zbrali, da njihovim ženskam čestitajo ob dnevu žena.

"Mesec marec, znanilec pomladi in mesec, v katerem praznujete matere, žene in dekleta," so v vabilo na druženje napisali člani VO Lemerje, PGD Lemerje in ŠKTD »Hrast« Lemerje. Ter na tak način povabili vse ženske iz Lemerja, da pridejo v Vaško gasilski dom, da vsi skupaj naredijo dobro zabavo. Obljubili so jim, da s seboj rabijo prinesti le dobro voljo, saj je za vse drugo poskrbljeno. Prav tako so jim obljubili, da jih bodo razvajali. In prav na takšen način je praznovanje potekalo, z obilico dobre volje, smeha, plesa in klepeta. Pa tudi lačen in žejen ni bil nihče, saj so pripravili slastno večerjo in zraven žlahtno kapljico za nazdraviti.

Najprej sta zbrane pozdravila Branko Ritlop, predsednik KS Brezovci  in Vlado Jauk, predsednik VO Lemerje. Sledil je otroški kulturni program, v katerem so nastopili otroci Lemerja. Nato pa so člani ljubiteljske gledališke skupine »Zgrebaši« iz Pečarovec  s humoristično predstavo dokazali, da ne slovijo zaman po njihovih edinstvenih skečih in predstavitvah. Manjkalo pa seveda tudi ni glasbe in sproščenega druženja.  Lemerščarji  pravijo, da je dandanes na splošno premalo srečanj, na katerih se lahko vaščani zberejo na enem mestu, si prijateljsko podelijo misli in skupaj praznujejo, zato so še toliko bolj zadovoljni, da je tokratno srečanje posvečeno ženskam iz Lemerja, uspelo.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.