https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Krožišče pri OMV-ju: za večjo varnost pešcev kmalu širši pločnik

16.03.2016 ob 14:30  

Da bi pešci in kolesarji v rondoju zavili desno, jim kmalu ne bo več treba »okoli riti v žep«.


Ko so gradili krožišče ob OMV-ju, od bližnjih lastnikov zemljišč niso uspeli pridobiti dovoljenja za izgradnjo širšega pločnika. Zato so morali pešci in kolesarji doslej pri pravilnem zavijanju v desno z Noršinske na Lendavsko ulico prečkati kar štiri prehode za pešce.

V teh dneh pa pločnik na stičišču obeh cest, natančneje ob baru Vinska trta, širijo, tako da bo pot za dijake in študente ter ostale, ki pogosto izbirajo to pot, kmalu varnejša.

Foto: Facebook (Komunala MS)

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.03.2016 ob 14:47 gost

      naj nešče napiše kelko je skasero ka se tak dugo pogajo.štihec je nej popusto tej njemi je pa znankar duplo dal pa ali pa što drugi pa pol sebi v žep

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.03.2016 ob 14:50 gost

      točno!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.03.2016 ob 16:50 Kolesarka gost

      Poskrbelo se je za zdrav življenski slog nespretnih kolesarjev in pešcev.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.03.2016 ob 16:53 piki gost

        nika nej daubo zatau ka na sodišče zgujbo ka je pri štihce telko ščeu mete pa njeem nejso dale zdaj so njeme pa ZEJLE tau zemlo

        7 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.03.2016 ob 19:29 murko gost

      Šteri de le to plačo, kak dugo to delajo, vozim se mimo, to so katastrofe, takak če bi bli v risanki a je to.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.03.2016 ob 20:05 medo gost

      Bogme delal sem tudi te gda se je lejvalo kak iz škafa seveda v Nemčiji tej pa nega cejli den nikjer ko malo dežuje .Delajo po principu #pomali# vej nega sile odijo kak zombiji

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.03.2016 ob 20:32 bager gost

      več dnij manj dela/dnevno -logika gradbincuf.Ka mijsliš, ka do jin rbtenice pokale, pa delovna obleka razpuščala

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.03.2016 ob 20:57 poštenjak gost

      Meni ide v nos edno drüjgo "Polaničevo" krožišče tam pri izvozu z prekmurske hitre ceste (avtocesta) pri izvozu Beltinci. Polanič je fal küjpo zemljišče pri prehodu do svojih žitnih silosov prej štreke, tedanji župan Beltincev mu je šou jako na roko, tak ka je kroug tak mali, ka so vsi stebri cestnih posvejtov že vkük zmlačeni od avtojov, vsakšo zajtro, kda se tij kamijoni spravlajo na magistralno cesto Belinci- Murska Sobota pa vse stoji, zelo künštno de tou viditi, kda do na gousto začali voziti nouvi električni cugi več kot 90km/ha, pa še promet k silušon da bole pogousto hodu (najbole ob žetvi), vse samo zatou, ka je Polanič lejko v žep djao vekše pejneze. Ge je tü prometna inšpekcija! Zatou san jest malo bolj pazlijvi, meni se dozdejva, ka se pri krožiščih dosta lidejn začne preveč vrteti, nazadnje prednjaši vidijo nouve lütske pejneze, drüjgi pošteni lüdje pa tou njüjvo vrtenje drago pa dugo plačüjemo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.03.2016 ob 21:11 gajdaš gost

        poštenjak...... g.Polanič de si izboril nadvoz ali podvoz zavolo lektričnij vlakov saj tej vse dosegnejo .če kaj nemrejo köjpiti pod cejno te dosegnejo ka srmaka razlastninijo .tak je bar v Slovenistani

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.