https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Požar uničil ostrešje gasilskega doma v Vučji vasi

17.03.2016 ob 6:42  

Preteklo sredo so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, požar ter dva primera povoženja divjadi.

 

Na področju kriminalitete so policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe obravnavali tujca, ki je posedoval ponarejeno prometno dovoljenje, soboški policisti so obravnavali kaznivi dejanji Grožnje in Preprečitve uradnega dejanja uradni osebi, radgonski pa poškodovanje ključavnice na vhodnih vratih in tatvino goriva na bencinskem servisu.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili.

Okrog 13. ure je prišlo do požara na ostrešju gasilskega doma v Vučji vasi. Požar je popolnoma poškodoval ostrešje gasilskega doma. Hujšo posledico so preprečili domači in okoliški gasilci. Točen vzrok požara bo ugotovljen po opravljenem ogledu in zbranih obvestilih. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.