https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Prekmurci navdušeni nad Siddharto, še spadajo med divjo publiko

Maribor  

Pretekli vikend se je v Mariboru, natančneje na Štuku, odvijala dvodnevna poslastica, ki jo je pripravila najbolj poznana rock skupina v Sloveniji - Siddharta. Za mnenje o koncertih smo tokrat povprašali nekaj Prekmurcev, ki pa so na koncu vsi bili enotnega mnenja, da zagotovo niso bili razočarani nad njimi, kljub temu, da bi jim nekateri že pripisali nekaj manj energije glede na kilometre na odrih. 

 

Po uvodnem koncertu v nabito polnem Štuku v petek, so Siddharta svoj pohod nadaljevali tudi v soboto. Poleg starejših, že klasičnih pesmi, so predstavili tudi kup novih z zadnjih dveh albumov iz leta 2015, poskrbeli pa so za to, da so tako starejši, kot mlajši oboževalci skupine prišli na svoj račun. Preden poleti spet pridejo v naše konce, smo se tudi mi udeležili njihovega sobotnega koncerta, za mnenje o tem, kako se jim je zdel koncert ter ali je dosegel njihova pričakovanja, pa smo povprašali tudi nekaj Pomurcev, ki so se udeležili dogodka. 

Nika: "Koncert je bil fenomenalen, zdi se mi, da so člani skupine vedno bolj povezani tako s publiko, kakor z svojimi govori, kakor tudi z samim šovom. Ne morem verjeti oziroma nisem še videla, da bi bili tako sproščeni tudi takrat, ko niso bili na odru... Po koncertu so se namreč podružili s publiko, pogovor je stekel o vsakodnevnih zadevah, brez kompliciranj, še najmanj za slikanje. Koncert sam po sebi pa je absolutno dosegel moja pričakovanja - bila sem tudi pred 3 leti isto tako na Štuku na njihovem koncertu in je bilo isto super. Všeč mi je bilo tudi, da so vključili tudi nove pesmi z zadnjih dveh albumov za popestritev."

Alen: "Koncert je bil sam po sebi kul, vendar pa bi skorajda pričakoval malenkost več Siddharte, malo bolj divji koncert. Morda je bil drugi dan kaj bolj drugačen. Nasplošno pa spada med boljše koncerte v zadnjih letih, odkar sem reden gost na koncertni rock sceni."

Nino: "Koncert je bil odličen, trajal je kar dve uri in pol, zaigrali so veliko novih starih pesmi, tako da je dosegel moja pričakovanja."

 

Po različnih mnenjih slišanih v živo, pa smo naše sogovornike povprašali še to, ali se jim morda zdi, da so se koncerti Siddharte skozi leta kaj spremenili. Nekateri so bili namreč mnenja, da publika več ni tako divja, kot nekaj let nazaj, pa je res tako? 

Nika: "Mislim, da se vedno najde publike, ki je divja in ne popušča. Tu se je gibala mogoče malo starejša populacija, ne samo 15-letniki, pa še ti so bili najbolj divji." 

Alen: "To je tisto, kar je meni osebno manjkalo... Energija, ker kljub temu, da je celotna dvorana pela, se gibala, se spomnim nekaj let nazaj, ko je publika ne le v prvih vrstah, ampak vse do zadnje vrste skakala v eno s Tomijem, plesala, pela, norela. Tu pa se mi je zdelo, kot da je vse skupaj bilo premalo divje za rock koncert, ki je bil kljub temu kvaliteten, kar se je najbolj videlo v tem, da je marsikdaj ostalo na publiki petje in slišat to je bilo izjemno."

Nino: "Prejšnji koncerti, ki sem jih obiskal niso bili tako dolgi, kot je bil ta. Publika pa je bila odlična, večino pesmi, ki so jih odigrali smo zapeli skupaj v eno."

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.03.2016 ob 14:05 l0p3z gost

      distreaza-te cu un psiholog sau poate chiar un psihiatru frumoaso :* http://www.ascuns.ro/Blondaweb/

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.03.2016 ob 9:54 gost

      mrš

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.03.2016 ob 15:24 klasu99 gost

      RSTA a trecut recent la o noua versiune, moderna si puternica. Cu aceasta schimbare, vrem sa va informam ca vom avea un forum mai elegant si mai curat. http://ow.ly/YFMav

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.