https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Ob velikonočnih praznikih velikonočni sejem tudi v Moravskih Toplicah

Moravske Toplice, 26.03.2016 ob 7:00  

TIC Moravske Toplice je v sodelovanju z rokodelci tudi ob letošnjih velikonočnih praznikih pripravil tridnevni velikonočni sejem. Obiskovalci so si ga lahko ogledali tako na velikonočni četrtek, kot tudi na velikonočni petek in na velikonočno soboto.

Velikonočni sejem v Moravskih Toplicah je že tradicionalno sejem s ponudbo izdelkov domačih obrti na temo velike noči. Poleg tega je vsakoletni sejem s ponudbo izdelkov lokalnih ponudnikov in kmetov. Tudi letos si ga je ogledalo kar zajetno število ljudi. Ter seveda kvalitetne domače izdelke tudi kupilo.

 

Še posebej tuji turisti v Moravskih Toplicah in turisti iz ostalih delov Slovenije so nad sejmom bili navdušeni in bili veseli, da bodo tako dragocene stvari lahko nesli s sabo domov. Kajti sloves pomurskih rokodelcev in kulinaričnih specialitet je znan po vsem svetu in Sloveniji.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.